Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUSTITE GA NA MIRU'

Schumacherov prijatelj otkrio novi detalj: Svi koji tvrde da znaju u kakvom je stanju ne znaju ništa

FIA Formula World Championship, Monza F1
Foto: R4311 Mandoga Media
1/3
04.04.2023.
u 09:41

– Pustimo ga na miru. Poštujmo privatnost Corinne i njezine djece iako znamo da je nesreća imala posljedice – rekao je Todt

Gotovo deset godina prošlo je od teške skijaške nesreće u kojoj je legendarni vozač i sedmerostruki prvak Formule 1 Michael Schumacher (54) stradao na skijanju u francuskim Alpama. Nesreća se dogodila 29. prosinca 2013. godine i to nakon što je Michael, koji je inače iskusan skijaš, odlutao sa staze, pao i udario glavom o stijenu. 

Schumacher je teško ozlijeđen, a od sigurne smrti spasila ga je kaciga koju je nosio na glavi. Nakon nesreće gotovo šest mjeseci bio je u medicinski induciranoj komi. Od 2014. godine, kada je prebačen u obiteljski dom zbog rehabilitacije, obitelj Schumacher povukla se iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost. Njegov mnogobrojni obožavatelji već deset godina pokušavaju doznati informacije o njegovom zdravstvenom stanju nadajući se najboljem, a sve informacije drže se u strogoj tajnosti. 

A sada je o toj temi progovorio Jean Todt (77) bivši šef Formule 1 i bliski prijatelj obitelji Schumacher. Todt zna u kakvom je Michael stanju budući da ga često posjećuje. Naglasio je da je nesreća imala posljedice.

– Pustimo ga na miru. Poštujmo privatnost Corinne i njezine djece, iako znamo da je nesreća imala posljedice – rekao je Todt i dodao:

– Onaj koji kaže da nešto zna, ne zna ništa. Redovito ga posjećujem. On i njegova obitelj su i moja obitelj.

>> Modrić prvi put u šest mjeseci ostao na klupi Reala. Ancelottijev potez zapravo ima smisla

Ključne riječi

Komentara 1

MR
mrD
11:56 04.04.2023.

Gdje je tu novi detalj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije