Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAMILTON MIJENJA MOMČAD

Sprema se senzacija u formuli 1: 'Ovo je bomba desetljeća'

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.02.2024.
u 10:50

Talijani vide u Hamiltonu vozača koji će ih zajedno s Charlesom Leclercom vratiti na sam vrh. Ferrari čeka na vozačku titulu od 2007. godine, a na momčadsku od 2008.

"U formuli 1 sprema se velika bomba", naslov je članka španjolskog sportskog dnevnika As, u kojem se otkriva u kojoj ekipi će Lewis Hamilton (39) nastaviti svoju karijeru.

"Korak smo do potpisa desetljeća u formuli 1. Hamilton je blizu prelaska u Ferrari. Iako konačni dogovor još uvijek nije postignut, sedmerostruki svjetski prvak želi iskušati sreću u crvenom bolidu kako bi osvojio svoju osmu titulu", piše AS.

Hamilton bi prema ovom izvoru trebao pridružiti Ferrariju 2025. godine, što znači da će Španjolac Carlos Sainz napustiti talijansku momčad. 

Talijani vide u Hamiltonu vozača koji će ih zajedno s Charlesom Leclercom vratiti na sam vrh. Ferrari čeka na vozačku titulu od 2007. godine, a na momčadsku od 2008.

Hamilton je posljednji put osvojio naslov 2020. godine. Sljedeće godine je izgubio titulu u posljednjoj utrci, nakon čega su Red Bull i Max Verstappen dominirali na pistama. Prošle sezone Hamilton je završio treći u Mercedesu.

 

Komentara 6

Avatar Hazl113
Hazl113
19:47 01.02.2024.

Koliko je ono imao Schumacher godina kada je morao završiti karieru, dakle morao u Ferrariju. A sada se piše o bobmi destljeća, a ovaj ima 39 god. Dajte, najte.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:04 01.02.2024.

Starac i more... ovaj Ferrari.

NE
Nemanadimak
16:00 01.02.2024.

Lako moze biti i to bi mu bila jako dobra odluka. Zna Hamilton kako je 8 titulu izgubio zbog Mercedesa jer su tokom godine dali pedalu Botasu koji je nakon toga bio neprepoznatljiv i izgubili su. Nakon toga su dovelii Russela koji je obican decarac i samo kuka i gleda kako ce odmoci Hamiltonu. Ferari mu moze biti dobra opcija. Leclerc je dobar ali samo kao drugi pilot nije za titulu jer mnogo grijesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije