Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ISTRAGE

Nevjerojatan presedan: Red Bull suspendirao ženu koja je šefa momčadi optužila za nedolično ponašanje

Saudi Arabian Grand Prix
RULA ROUHANA/REUTERS
07.03.2024.
u 14:35

Christian Horner bio je optužen za seksističke ispade prema jednoj zaposlenici Red Bullove momčadi, no to je odbačeno

Britanski BBC javlja da je žena koja je optužila šefa F1 momčadi Red Bulla, Christiana Hornera za nedolično ponašanje suspendirana od strane tima.

Optužbe za nekontrolirano ponašanje koje su obuhvatile i seriju seksističkih ispada šefa Hornera odbačene su u cijelosti nakon provedene interne istrage. I sam je 50-godišnjak više puta poricao upletenost u tu aferu, nazivavši je pritom izmišljenom.

Nakon provedene interne istrage u Red Bullu, odlučeno je da će uprava odbaciti žalbu klupske zaposlenice protiv Hornera.

"Više nećemo komentirati ovaj slučaj, to je sada interna stvar našeg tima", rekao je glasnogovornik Red Bulla za BBC.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije