Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTIN ERLIĆ

Vatreni je živio u štali sa životinjama i skupljao boce, a sada se nalazi na pragu transfera karijere

Foto: HRT screenshot
1/6
03.05.2024.
u 14:20

Erlić je proteklih dana završio u središtu pozornosti domaće javnosti nakon što je ispričao svoju životnu priču i detalje odrastanja koji uključuju skupljanje boca i spavanje u štali.

Hrvatski reprezentativni branič Martin Erlić jedna je od najneobičnijih priča s ovih prostora. Vatreni i stoper talijanskog prvoligaša Sassuola imao je tešku životnu priču, a idućeg ljeta mogao bi potpisati najveći ugovor u dosadašnjoj karijeri. Sassuolo je na rubu ispadanja iz Serie a, budući da četiri kola prije kraja ima pet bodova manje od prve momčadi 'iznad crte' i ne daju im se prevelike šanse za opstanak.

GALERIJA Vatreni iz radišne obitelji poljoprivrednika pričao o siromaštvu

1/6

Erlić bi u tom slučaju mogao bez većih problema napustiti klub, a to očekuje i turski velikan Trabzonspor. U Trabzonsporu su pripremili unosnu ponudu za 26-godišnjeg Erlića i vjeruju da će uspjeti realizirati transfer i tako pojačati obranu. Inače, Erlić je proteklih dana završio u središtu pozornosti domaće javnosti nakon što je ispričao svoju životnu priču i detalje odrastanja koji uključuju skupljanje boca i spavanje u štali.

VEZANI ČLANCI:

- Kad sam se rodio, moji roditelji su živjeli u štali. U jednoj prostoriji bile su životinje i samo nas je jedan zid dijelio od njih. Bilo je jako teških trenutaka, pa i skupljanja boca. Koliko samo Hrvata danas skuplja boce? Nije to sramota, ali to nikad nisam rekao. Takve stvari volim zadržati za sebe - rekao je Erlić u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih.

Kao 12-godišnjaka primijetio ga je Dinamo, ali nije dočekao seniorske minute u Maksimiru, već je kao tinejdžer otišao u Italiju, gdje je promijenio niz klubova i trenutno je član Sassuola. Turci će za Erlića, koji inače sanja da jednog dana zaigra za Hajduk pred punim Poljudom, morati izdvojiti najmanje četiri do pet milijuna eura.

Komentara 3

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
16:13 03.05.2024.

A koje dijete nije skupljalo boce?

Avatar majkuvam
majkuvam
17:46 07.05.2024.

Pa i ja skupljam boce.Kupim sanduk pive,pazim da su sve prazne na broju i čitave,i vratim ih,ništa posebno...

Avatar Milance
Milance
15:35 03.05.2024.

Naš izvorni Hrvat je živio u štali sa životinjama kao svoj na svome i skupljao boce uz Boga i domoljublje, a sada se nalazi na pragu transfera karijere I životne prilike da se spasi od domačeg balkana, štale I balkanskih životinja sa čeziri i dvije noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije