Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULICAMA GRADA

FOTO Borna Sosa prošetao po starom gradu Dohe i pokazao djevojku Ivonu

KATAR 2022 - Borna Sosa s obitelji i prijateljima prošetao po starom gradu Souq Waqifu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
15.12.2022.
u 14:49

Sosa je kockasti dres oblačio na svim susretima ovog SP-a dosad osim u osmini finala s Japanom, kada zbog bolesti nije bio u kadru Zlatka Dalića.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je Maroko, kojeg je jučer porazio aktualni svjetski prvak Francuska. Naši su nogometaši, pak, ispali od Argentine, no još imaju priliku odgovoriti na najbolji mogući način i kući se vratiti s medaljom.

>> Messi otkrio kako se pripremio za Livakovića: 'Shvatili smo što radi kod svakog penala'  

Prije toga, reprezentativci su vrijeme iskoristili za malo opuštanja. Lijevi bek vatrenih Borna Sosa tako je s obitelji i prijateljima prošetao po starom gradu Souq Waqifu u Dohi. S njima je bila i Bornina djevojka Ivona, koja mu je velika podrška tijekom Mundijala.

15.12.2022., Souq Waqif, Doha, Katar - Borna Sosa s obitelji i prijateljima prosetao po starom gradu Souq Waqifu u Dohi na SP u Kataru. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sosa je kockasti dres oblačio na svim susretima ovog SP-a dosad osim u osmini finala s Japanom, kada zbog bolesti nije bio u kadru Zlatka Dalića. U grupnoj fazi dobio je punu minutažu, da bi ga protiv Argentinaca i Brazila izbornik mijenjao u nastavku. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

VA
Varko
15:03 15.12.2022.

Daj ti bolje u slobodno vrijeme treniraj nabacivanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije