Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osobna zaštita

Kontroverzni Argentinac kupio je psa od 22 tisuće eura da mu čuva zlato iz Katara i obiteljski dom

World Cup 2022 - Argentina - France
Tom Weller/DPA
03.01.2023.
u 10:47

Martinez je svjestan da bi vrlo lako mogao postati meta pljačkaša i otmičara

Najbolji vratar prema mišljenju organizatora SP-a, Emiliano Martinez, odlučio se na nesvakidašnji potez kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj. Naime, engleski Daily Star piše da je golman Aston Ville kupio psa od 22 tisuće eura kako bi njegov dom i zlatna medalja iz Katara bili sigurni. Za belgijskog ovčara Malinoisa platio je malo bogatstvo, kako bi mu čuvao zlato iz Katara po povratku u svoj klub, Aston Villu iz Birminghama.

Navodno je riječ o posebno dresiranom belgijskom ovčaru čija cijena je minimalno 20 tisuća funti. Ta pasmina teži i do 30 kilograma, snažni su, brzi, vjerni vlasniku, a u svojim postrojbama imaju ih i specijalne jedinice britanske i američke vojske, koriste se i u spasilačkim akcijama. S takvom vrstom se išlo u potjeru za jednim od najgorih svjetskih terorista, Osamom bin Ladenom

Martinez je bio jedan od junaka finalnog raspucavanja između Argentine i Francuske, obranio je penal Comanu i tako pogurao gaučose do svjetskog trona. Ipak, kasnije se nije proslavio zbog neprimjerenih gestikulacija i vrijeđanja Kyliana Mbappea

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije