Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO PO ZLATO

Evo kada Hrvatska i Španjolska igraju finale Lige nacija, očekuje se ludnica na tribinama

Rotterdam: Atmosfera na stadionu De Kuip na završnici Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.06.2023.
u 22:42

Sinoć je na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća navijača, ovisno o procjenama. Za finale se očekuje velika navala hrvatskih navijača koji bi stadion u Rotterdamu trebali učiniti više nalik na domaću utakmicu. Moguće da na stadionu bude i 25 tisuća naših...

Hrvatska je doznala protivnika u finalu Lige nacija. Bit će to Španjolska koja je večeras u drugom polufinalu izbacila Italiju s 2:1 . Finale se igra u nedjelju u 20:45 na stadionu u nizozemskom Rotterdamu.

Pitanje je koliko će ulaznica biti dostupno i za koga s obzirom na to da je Nizozemska ispala, a interes za utakmicu iznimno je visok, barem s hrvatske strane.

Sinoć je na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća navijača, ovisno o procjenama. Za finale se očekuje velika navala hrvatskih navijača koji bi stadion u Rotterdamu trebali učiniti više nalik na domaću utakmicu. Moguće da na stadionu bude i 25 tisuća naših...

Ovaj će uspjeh usto napuniti blagajnu HNS-a. Tako će četvrtoplasirana reprezentacija vjerojatno dobiti sedam milijuna eura, trećeplasirana osam milijuna eura, drugoplasirana selekcija devet milijuna eura, a osvajač Lige nacija oko 10.5 milijuna eura. To znači da HNS ima osiguranih najmanje devet milijuna eura te da će u nedjelju igrati za dodatnih milijun i pol eura. 

- Želimo osvojiti zlato - poručio je izbornik Zlatko Dalić koji s vatrenima ima srebro i broncu s posljednja dva svjetska prvenstva.

>> Večernjakov novinar iz Rotterdama: "Vatreni su šokirali nizozemsku publiku. Ovo je jedna od najvećih naših pobjeda"

 

Komentara 15

Avatar Pravednik_1960
Pravednik_1960
06:56 16.06.2023.

Bravo Hrvatska samo naprijed, nagariiiiiiii!

SA
SamoIstinaaa
07:34 16.06.2023.

ako momci ne razmontiraju spanjolce u 90 minuta , u ponedjeljak necu stic na posao i dobit cu otkaz . Hala Modric , Hala Hrvatska !

DU
Deleted user
10:12 16.06.2023.

Velika utakmica za - velike igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije