Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIM BENZEMA

'Šamar' Argentincima: Francuska Zlatna lopta vraća se za finale!

FIFA World Cup Qatar 2022 Arrival - France team arrives in Doha
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
15.12.2022.
u 13:40

Očekivalo se da će napadač Real Madrida propustiti cijeli turnir nakon što se vratio u Španjolsku po ozljedi zadobivenoj dan prije početka Mundijala. Međutim, prvo lice nedavne ceremonije Ballon d'or sada ponovno trenira u Realu i Mundo Deportivo javlja da bi mogao biti vraćen uoči utakmice protiv Argentine za vikend.

Karim Benzema (35) mogao bi se vratiti u Katar te igrati u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Osvajač Zlatne lopte, koji se zbog ozljede bedra povukao iz reprezentacije za tunir, tako će potencijalno biti iznenađenje aktualnih svjetskih prvaka u odlučujućem susretu protiv Messija i društva. 

>> Zlatko Dalić: U subotu neće igrati ni onaj kojeg će trepavica bolit

Očekivalo se da će napadač Real Madrida propustiti cijeli turnir nakon što se vratio u Španjolsku po ozljedi zadobivenoj dan prije početka Mundijala. Trebao je izbivati tri tjedna, što znači da nije bilo gotovo nikakve šanse da bude spreman za finale. Deschamps ga je tako dodao na dugu listu ozlijeđenih igrača koju čine Paul Pogba, Christopher Nkunku, Presnel Kimpembe, N’Golo Kante i Lucas Hernandez.

Međutim, vlasnik Golden Balla sada ponovno trenira u Realu i Mundo Deportivo izvještava da bi mogao biti vraćen uoči utakmice protiv Argentine za vikend. List tvrdi da bi ga Real bio voljan pustiti da se vrati u Katar, a odluka je sada na Deschampsu, koji umjesto Benzeme nije pozvao nikoga. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - France Training - Al Sadd SC Stadium, Doha, Qatar - November 19, 2022 France's Karim Benzema during training REUTERS/Annegret Hilse Photo: Annegret Hilse/REUTERS
Foto: Annegret Hilse/REUTERS, ilustracija

Les Bluesi od napadača trenutno u momčadi imaju Kyliana Mbappea, Oliviera Girouda, Marcusa Thurama i Randala Muanija. Protiv gaučosa igraju u nedjelju od 16 sati. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 12

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:32 15.12.2022.

Nadam se da će Francuska pobijediti ove padavičare ciganske.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
15:14 15.12.2022.

S obzirom da Argentinci ne znaju što je sportska kultura i ponašanje, jako želim pobjedu Francuzima.

ZA
!zagreb!
13:53 15.12.2022.

Dobiti će Francuska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije