Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na moru

Zvone Boban gliserom naletio na koću u moru ispred Vira

boban, jahta2
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
22.07.2010.
u 17:36

- Samo je na trenutak dao kormilo supruzi dok se tuširao - otkrio je Jaša novinarima.

U gliseru koji se prekjučer oko 17.30 sati sudario s koćom u Virskom kanalu bio je proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Zvone Boban s još jednom osobom. To nam je jučer potvrđeno iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a Zvonimira Bobana nismo uspjeli dobiti na telefon.

Vlasnik koćarice lučkoj je kapetaniji izjavio da je u prednji dio koće naletio gliser u kojem je bio Zvonimir Boban te da mu je oštećen prednji dio koće. U Ministarstvu su nam rekli da je vlasnik koće izjavio da je nezgodu skrivio Boban, a nakon naleta rekao da mu se žuri i da će naknadno prijaviti nezgodu. To, kako nam je rečeno u Ministarstvu, još nije učinio, no prema zakonu ima pravo prijaviti nezgodu 72 sata nakon događaja.

Prema pisanju 24sata na 15-ak metara dugačkoj jahti nazvanoj “Mi Tierria" u trenutku neesreće nalazili su se i Zvonina supruga  Leonarda, njihova djeca, petomjesečna kćer Ruža, Marija (14), blizanci Gabrijel i Rafaela (7), Marta (5) i prijatelj.

Vlasnik koće Nikola Jaša kazao je kako ga je Bobam nazvao odmah nakon sudara.

- Samo je na trenutak dao kormilo supruzi dok se tuširao - otkrio je Jaša novinarima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

VN
van ness
19:22 22.07.2010.

Boban je poznati domoljub i tudjmanoljubac i ja bih mu, da se mene pita, sve dozvolija o oprostija taman da potamani polovicu kupaca na plazi...I molim da ga se ne uznemirava poradi ovih bezveznih prekrsaha. Imamo Hrvatsku, pa u ime toga glede i unatoc mozemo raditi sto nas je god volja. Bog i Hrvati!

OB
-obrisani-
04:50 23.07.2010.

Bobek, Bobek, pa kaj ti je bilo... Valjda u ljubavnom zanosu, si malo u zavoju skrenuo...

FE
Felicijen
18:10 22.07.2010.

Žuti karton....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije