Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi termin uskoro

Zbog epidemiološke situacije odgađa se dodjela Večernjakove ruže

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
12.03.2020.
u 15:37

Dodjela priznanja nominiranima u 2019. godini trebala se održati 20. ožujka, u Hrvatskom narodnom kazalištu, uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji.

Od prvog dana pojave koronavirusa u Hrvatskoj, Večernji list ponaša se odgovorno prema svojim čitateljima te vas pravovremeno, točno i isključivo u suradnji sa stručnjacima, informira o novostima vezanim uz bolest. Slijedom odgovornog ponašanja prema cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, donijeli smo odluku da odgađamo dodjelu najstarije i najvažnije medijske nagrade u Hrvatskoj, Večernjakove ruže.

Dodjela priznanja nominiranima u 2019. godini trebala se održati 20. ožujka, u Hrvatskom narodnom kazalištu, uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji. Proteklih mjeseci uložili smo mnogo truda u organizaciju dodjele nagrade onima koji su svojim ostvarenjima obilježili godinu za nama, no kao društveno odgovorna kompanija svjesni smo epidemiološke situacije u zemlji i okruženju.

Stoga smo uz preporuku nadležnih institucija odlučili promijeniti termin održavanja svečanosti dodjele. O novom terminu održavanja dodjele nagrada obavijestit ćemo Vas na vrijeme.


   
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije