Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživali na koncertu

Vuco pozirao sa zgodnom suprugom Jelenom koju ne viđamo često, u braku su 26 godina

Siniša i Jelena Vuco
Foto: Privatni album
1/5
12.07.2022.
u 17:08

- Bilo je 70-80 tisuća publike, koliki je i maksimalni kapacitet, i oko stadiona još oko 20-ak tisuća.... Gunsi su "razvalili", bilo je to dva sata i 40 minuta punokrvnog rock'n'rolla . Axl Rose, Slash i Duff su jači i bolji nego ikad, nevjerojatno! Trenutno na svijetu boljih nema! - ispričao namje Vuco

Splitski glazbenik Siniša Vuco (51) ovog vikenda je sa suprugom Jelenom uživao u Muenchenu na koncertu legendarne grupe Guns'N'Roses, a ekskluzivno za Večernji list poslao nam je i fotografije i djelić atmosfere s Olympia stadiona u Muenchenu. 

Foto: Privatni album

- Bilo je 70-80 tisuća publike, koliki je i maksimalni kapacitet, i oko stadiona još oko 20-ak tisuća.... Gunsi su "razvalili", bilo je to dva sata i 40 minuta punokrvnog rock'n'rolla . Axl Rose, Slash i Duff su jači i bolji nego ikad, nevjerojatno! Trenutno na svijetu boljih nema! Supruga obožava rock kao i ja. Iduće idemo na koncert Metallice, zatim slijede Bon Jovi, Madonna i  AC/DC. Sve njih sam obećao dovesti u Split kada sam se lani kandidirao na izborima za gradonačelnika, a ovako te bendove ipak moramo gledati u inozemstvu - kazao nam je Vuco, koji nam je poslao i video u kojem se obraća svojim sugrađanima. 

Podsjetimo, Siniša i Jelena u braku su više od 26 godina, a upoznali su se prije 31-u godinu. Roditelji su troje djece - Vilibalda, Brigite i Katarine,a  Siniša iz prvog braka ima sina Luku. Jelena i Siniša prije dvije godine postali su djed i baka, kada je Brigita rodila djevojčicu. 

VIDEO: Klapa Samoana: 'Mišo je legenda. Bili smo u New Yorku s Hrvatima kad je on imao koncert na Poljudu'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
23:24 12.07.2022.

A ona jos uvijek s njim nakon svega? E što ti je źeludac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije