Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgode u prometu

Vlatka Pokos udarila pješaka jer je mislila na bolesnu baku

vlatka pokos
16.11.2011.
u 19:00

– Imao sam sreću što sam je uspio vidjeti krajičkom oka, a i hauba auta je niska pa me zahvatila po nogama – kazao je 66-godišnji Marijan Požar, žrtva neopreza zagrebačke voditeljice

Sreća u prometu ovog tjedna nije pratila Vlatku Pokos i Marijana Bana. Bivšeg pjevača Daleke obale u Splitu je udario automobil te su mu slomljena tri rebra, a voditeljica Vlatka Pokos u Zagrebu je skrivila nesreću te lakše ozlijedila prolaznika.

– Imao sam sreću što sam je uspio vidjeti krajičkom oka, a i hauba auta je niska pa me zahvatila po nogama – kazao je 66-godišnji Marijan Požar, žrtva neopreza zagrebačke voditeljice.

 Umirovljenika je Vlatka Pokos (41) jučer u 10.15 sati srušila na pješačkom prijelazu na križanju Gajeve i Ulice baruna Trenka u Zagrebu.

 – Meni je bilo zeleno svjetlo, kao i njoj, no ja imam prednost. Već sam gotovo prešao zebru kad me udarila – rekao nam je Požar. Vozač iz drugog auta i djelatnik Zagrebparkinga pomogli su mu da ustane.

 – Vlatka je izašla iz auta kukajući da se zamislila jer joj je baka imala moždani udar. Rekao sam joj da mora paziti kako vozi – rekao je Požar. Pokos ga je, dodaje, htjela odvesti na Hitnu, no on nije htio jer iz iskustva zna da su spori. Dala mu je svoj broj mobitela da joj se javi ako mu išta bude trebalo.

 Dodao je da Vlatku zna jer je bila s Dikanom, no poznati ga ne zanimaju jer je običan “šljaker”.

 – Da mi je noge potrgala, tužio bih je – zaključio je umirovljenik Požar.

 Marijan Ban u utorak je imao prometnu nesreću na raskrižju u blizini hotela Marjan u središtu Splita. Slomljena su mu tri rebra te je uganuo skočni zglob. Policija je nakon očevida utvrdila da je prometnu nesreću najvjerojatnije skrivio vozač automobila. Naime, 42-godišnjak je svojim Renaultom krenuo u “rikverc”, no nije provjerio može li to učiniti, a da pritom ne ugrozi druge sudionike prometa. U tom je trenutku na automobil naletio 48-godišnji splitski pjevač. Pao je s motocikla Yamaha te završio u splitskom KBC-u. Ubrzo je pušten na kućnu njegu jer nije želio ostati u bolnici.

Komentara 17

IV
Ivekivek
20:36 16.11.2011.

Vlatkica je upravo uspješno potpisala pristupnicu za HNS gazimra čačića.........

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:28 16.11.2011.

ne može se baš svatko pohvaliti da ga je u ležeću pozu ubacila dikanova vlatkica glavom i bradom. hehehe to će on prepričavati generacijama!

Avatar mf
mf
12:47 20.11.2011.

ma mislila je ona na mog dikana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije