Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve glasniji tračevi

Vatrena strast Shakire i Piquea rezultirala trudnoćom?

shakira
Foto: pixsell
1/3
07.06.2011.
u 14:14

Vijest je počela kružiti nakon što je portugalski list Jornal de Noticias objavio kako je 33-godišnja pjevačica upravo zbog trudnoće otkazala koncert u Almeriji

Kolumbijska pjevačica vatrenih bokova Shakira i 23-godišnji španjolski nogometaš Gerard Pique  navodno čekaju prvo dijete.

Vijest je počela kružiti nakon što je portugalski list Jornal de Noticias objavio kako je 33-godišnja pjevačica upravo zbog trudnoće otkazala koncert u Almeriji, koji se trebao održati 1. lipnja, a ne, kako je službeno navedeno, zbog tehničkih problema.

Neki tamošnji listovi ipak ublažavaju vijest te odgodu koncerta, za koji su karte iz prodaje povučene nekoliko dana prije koncerta, pravdaju ''samo'' zdravstvenim problemima Kolumbijke.

Slavni zaručnici još se uvijek nisu službeno oglasili, a s obzirom na to da su dosad pokazali kako sretne vijesti vole dijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama, može se očekivati je da će i u ovom slučaju učiniti isto. Naravno, ako je uopće istinito.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
16:54 07.06.2011.

E moj Pique....kad bih ja bil igrač Barce, osvajač koječega....ženska bi bila barem koju godinu mlađa od mene, a ne deset starija !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije