Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Italiji

Udala se kći pokojnog nogometaša Siniše Mihajlovića, a voljenog oca prisjetila se dirljivom gestom

Foto: Instagram
1/8
20.06.2023.
u 11:56

Predivna Virginia zablistala je u vjenčanici od čipke koju je sama kreirala, atmosferom sa slavlja pohvalila se na svom Instagramu, a emotivnim riječima prisjetila se i svog oca

Šest mjeseci nakon što joj je život zadao najveći udarac i uzeo joj oca, legendarnog nogometaša i trenera Sinišu Mihajlovića koji je preminuo nakon duge i teške borbe s leukemijom, njegova kći Virginija (25) stala je pred oltar sa svojim zaručnikom, talijanskim nogometašem Alesandrom Vogaliaccijem. Bajkovito vjenčanje održano je u talijanskom Bariju, a s mladencima su slavili članovi obitelji i brojni prijatelji koji su bili smješteni u luksuzni hotel Masseria Caselli.

Grad Bari nije odabran slučajno za vjenčanje, naime upravo je tamo pokojni Mihajlović 1991. godine s Crvenom zvezdom osvojio naslov klupskog prvaka Europe i upisao se u nogometnu povijest. Predivna Virginia zablistala je u vjenčanici od čipke koju je sama kreirala, atmosferom sa slavlja pohvalila se na svom Instagramu, a emotivnim riječima prisjetila se i svog oca.

VEZANI ČLANCI:

 - Bio je to najbolji dan u mom životu, dan koji je nadmašio sva moja očekivanja. To je emocija koju ne mogu opisati riječima. Uz nas su bili ljudi koje volimo, osjećala sam da je tata uz mene. On me ispratio do oltara s mojom braćom i mojim ujakom. Nikada nije dozvolio da se osjećam sama. Napokon smo ostvarili naš san. I da nitko ne rastavi ono što je Bog spojio - napisala je Virginia koja sa svojim novopečenim suprugom ima kćer Violante koja se rodila 2021. godine.

Inače, Siniša je Virginiu dobio u braku sa suprugom Ariannom s kojom ima još i sinove Miroslava, Dušana i Nicholasa te kćer Viktoriju, dok iz prijašnje veze ima sina Marca.

Siniša i Arianna Rapaccioni Mihajlović, inače bivša talijanska voditeljica, u braku su bili 26 godina. Nogometaš je oduvijek isticao da se u svoju Ariannu zaljubio na prvi pogled, ali i javno joj je zahvaljivao što je s njim prošla najteže trenutke u životu.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Komentara 2

P0
p0vremen0
18:00 20.06.2023.

Viriginia nije po Vuku. Viridžinija se treba/la zvati 🧐 ali srbi jedva čekaju promijeniti identitet 🙄 a razumin i to, sramota je...

MP
marijan.pinkeva
17:26 20.06.2023.

I što to ima s nama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije