Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

U novoj fazi showa kandidati su na medenom mjesecu, a Jasmin i Sanela okrenuli su novu stranicu

Foto: RTL
1/6
18.10.2021.
u 12:28

Najgori početak imao je brak Jasmina i Sanele i gledatelji su se danima zgražali kakve je komentare o svojoj supruzi imao Jasmin.

Kandidati u showu "Brak na prvu" ušli su u drugu fazu natjecanja u kojoj se nakon sklapanja braka zbližavaju na medenom mjesecu. Gordana i Bernard te Andrea i Mislav svoj medeni mjesec provode u Opatiji, dok su na Murteru Kristina i Tomislav te Erna i Edin, a u Crikvenici su Sanela i Jasmin te Gordana i Bernard. U Opatiji, piše RTL, vlada odlična atmosfera i parovi se zbližavaju te pronalaze puno zajedničkih tema i zadovoljni su kako su ih eksperti spojili.

Na Murteru Kristina i Tomislav i Erna i Edin se isto odlično slažu i oduševljeni su što će se družiti zajedno i primjećuju kako postoji već sada posebna povezanost među njima. Kristina i Tomislav posebno su sretni kako su ih eksperti povezali. - Ona je moj 'mini me', kao da pričam s ogledalom - rekao je Tomislav, a njegova supruga iz showa Kristina je na to dodala: - Po nama vidim da su eksperti baš pogodili. Bernard i Gordana imali su buran start na vjenčanju, ali sada se sve smirilo i komunikacija im se poboljšala.

- Dobila si godišnji odmor i medeni mjesec u jednom - rekao je Bernard, a Gordana se našalila: I muža, katastrofa!

Najgori početak imao je brak Jasmina i Sanele i gledatelji su se danima zgražali kakve je komentare o svojoj supruzi imao Jasmin. Govorio je kako mu je odluka o sudjelovanju u ovom sociološkom eksperimentu bila najgora u životu, ali sada polako mijenja mišljenje. - Mislio sam da je naša priča o svadbi bila malo kritična, vidim da je i kod njih bio show program, osvrnuo se Jasmin na Gogu i Bernarda, a Sanela je dodala: -Nismo jedini, super! To je jedan plus.

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač:"Bitno je da mi je ostala intonacija i ugodan glas"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije