Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i gledatelji zgroženi

Martina joj je rekla da je više nikada ne želi čuti, a ona sada tvrdi da ima lijek za koronu: 'Prestrašno slušati!'

Foto: Nova TV
1/5
18.10.2021.
u 08:39

Nakon ponovnog neuspjeha rekla je kako se više neće vratiti u show, ali je najavila veliku elementarnu katastrofu 2023. godine

Samoprozvana operna pjevačica Sanda Sandali vratila se u Supertalent. Nakon što je svoju sreću okušala još 2019. godine kada se nije baš proslavila, ponovno se prijavila kako bi vidjela hoće li ove godine imati veće šanse. 

Pošli put kada je bila od žirija je dobila samo negativne komentare, a Martina Tomčić joj je otvoreno rekla i da je više nikada ne želi čuti. No, ona se ipak odlučila vratiti, a objasnila je i koji je bio problem s njezinim zadnjim nastupom u showu.

"Tada se dogodio jedan mali problem, pjevala sam preglasno i preblizu mikrofonu, što je onemogućilo transformaciju mog glasa preko elektronskih uređaja, ja sam bila jako razočarana, bila sam u dilemi, ja znam da ja znam pjevati, i da mogu jako visoko i nisko, pa sam odlučila istrenirati svoj glas, nadam se da će to sad biti bolje", ispričala je prije svog nastupa Sanda koja živi u Švicarskoj.

Žiriju ipak nije bilo jasno zašto je ponovno došla pa su je pitali što se promijenilo u ovom periodu, na što je Sanda odgovorila da je puno spavala i sanjala da se riješi problem s koronom, a tvrdi i da je našla lijek.

"Ja sam u 11. mjesecu prošle godine oboljela od korone, napravila sam si rakiju s ljekovitim biljkama, počela sam to odmah konzumirati, i nakon deset sati nestali su svi problemi i simptomi. Poslije toga sam napravila test i bio je negativan. Shvatila sam da su te biljke direktno uništile taj virus korone, ponudila sam to drugima i svi su ozdravili u vrlo kratkom roku. Biljka o kojoj je riječ je špicasti trputac po kojem gazimo svaki dan", ispričala je i ostavila žiri u šoku.

Osim toga, kazala je i da komunicira s duhovima jer je direktno povezana s Bogom.

Sanda je ovaj put pjevala "O Sole Mio", no žiri opet nije bio oduševljen i jedino joj Janko Popović Volarić nije dao "X" tijekom nastupa, a Davor Bilman joj je rekao da ne zna pjevati. Nakon ponovnog neuspjeha rekla je kako se više neće vratiti u show, ali je najavila veliku elementarnu katastrofu 2023. godine.

Ni gledatelji nisu bili oduševljeni.

"Ovo nije bilo zabavno ni malo! Ovo je bilo koma! I oni njezini komentari s Bogom i duhovima... Ovo je bilo prestrašno slušati!!", "Meni je ovo prestrašno", "Bilmanu zlatni gumb za komentar", "Bože dragi, ne znam je l' za smijati se ili plakati", pisali su mahom pod snimkom njezina nastupa.

VIDEO>> Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kološanin
11:32 18.10.2021.

Gledatelji su zgroženi smećem od televizije i medija koji iskorištavaju za sprdnju očito bolesnu ženu. Žena je bolesna, a koja je njihova isprika? Je.. š zaštitu ljudskog dostojanstva i etičnost, bitna je gledanost. Gdje su institucije za nadzor medija, struka i zaštitnici ljudskih prava?

DU
Deleted user
10:05 18.10.2021.

Tako su reklamirali knjige osoba koje kao razgovaraju sa Isusom pa sam išla to čitati. U jednoj knjizi se kao Isus obraća mili moji, dragi moji, a u drugoj knjizi se autorici kao obraća sa ljutnjom. Kako je to moguće, pitala sam se? Ispada, koliko tih komunikatora, toliko ličnosti Isusa jer, skroz druga osobnost je prikazana. Napraviše od Isusa podvojenu ličnost. Naravno, odbacila sam sve to. Još sam sama na sebe bila ljuta što sam vrijeme uzalud potrošila. Ako čovjeku nema tko objasniti kako funkcionira um i što je sve u stanju učiniti, ako nismo učeni da i visoke autoritete ne propitkuje, mora tumarati po šumi pa što se dublje uđe u šumu, manje je svjetla. A kad se sve odbaci, naiđe se na prave knjige u knjižnicama, ali u depou, nažalost.

BT
BTW
08:50 18.10.2021.

Očito joj ne pomažu lijekovi za paranoidnu shizofreniju ili ih je prestala piti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije