Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni gumb

Mark ide u polufinale Supertalenta, govori šest jezika i u potrazi je za djevojkom dobra srca i karaktera

Foto: Nova TV
1/10
18.10.2021.
u 08:00

Janko Popović Volarić stisnuo je zlatni gumb Marku Bagariću i tako mu omogućio plasman u polufinale ovog showa Nove TV.

Nakon Drnišanke Anatache Filimone Kević Zandamele, Ukrajinke Tetine Kundyk te mađioničara Stanellija, izravan ulazak u polufinale osvojio je Mark Bagarić zahvaljujući zlatnom gumbu Janka Popovića Volarića koji je kao i ostatak žirija bio oduševljen njegovim vokalnim umijećem.

Mark je na pozornici “Supertalenta” oduševio žiri i publiku izvedbom pjesme “Crazy Love” glazbenika Briana McKnighta, a potom nam je otkrio detalje iz privatnog života, ali i planove i želje nakon “Supertalenta”.
– Moram priznati da nisam očekivao zlatni gumb. Na Supertalent sam došao kako bih mogao dati sve najbolje od sebe i na kraju sam osvojio zlatni gumb, što je za mene bilo veliko iznenađenje – rekao nam je Mark koji se za svoj nastup počeo intenzivno pripremati nekoliko tjedana prije audicije, no kako kaže, pripreme mu nisu bile teške budući da ima iskustva s pjevanjem, a glazbu voli još od djetinjstva.

– Ljubav prema glazbi se rodila, rekao bih, kad sam imao šest ili sedam godina. Od tad je glazba sastavni dio mog života, a kroz vrijeme je ta ljubav rasla, sve dok nisam zaključio ne samo da je ona dio mog života već i da mi daje samopouzdanje i snagu – otkrio je Mark i rekao nam kako nije imao problema s odabirom pjesme za audicijski nastup jer je znao da će to biti skladba omiljenog mu pjevača Briana McKnighta. Marku ovo nije prvi nastup u nekom talent showu, već je nastupao u njemačkoj verziji u koju se prijavljuju kandidati iz cijele Njemačke i šire pa mu je, kaže, prijašnje iskustvo veoma pomoglo i u audiciji na Supertalentu. Najveća podrška su mu roditelji i prijatelji, no uz njih veliku podršku pronalazi i u samoj glazbi koja mu je, ističe, postala sastavni dio života, a reakcije na njegov nastup bile su i više nego pozitivne.

– Svi su bili oduševljeni i u pozitivnom šoku. Nisu očekivali da će čovjek poput mene, od dva metra, izazvati ovakav wow efekt svojim pjevanjem. Roditeljima je, naravno, bilo jako drago i bili su sretni jer imaju beskrajno povjerenje u mene. Prve čestitke dobio sam od članova žirija odmah nakon nastupa. Prvi mi je čestitao Janko koji mi je dao zlatni gumb i zatim došao na pozornicu, a nakon njega i svi ljudi koje sam upoznao na Supertalentu. Naravno, nakon toga čestitke su mi uputili članovi obitelji – otkrio je Mark koji se s roditeljima odlučio preseliti u Hrvatsku nakon što je 25 godina proveo u Njemačkoj prijestolnici Berlinu.

Foto: Nova TV

– Roditelji su se htjeli vratiti u Hrvatsku nakon što su se umirovili. Budući da više nisu u najmlađim godinama, htio sam biti uz njih pa je pala zajednička odluka da se svi vratimo u Hrvatsku – kaže i dodaje kako s tom odlukom nije pogriješio. Za idući nastup prema nešto spektakularno, no više od toga nije nam otkrio. Od svih glazbenih žanrova najviše voli slušati R’n’B i soul 90-ih godina, a na pitanje tko su mu omiljeni glazbenici spremno nam odgovara. – Od stranih izvođača volim Briana McKnighta te Boyz II Men. Od domaćih izvođača svakako bih istaknuo Olivera Dragojevića s kojim bih, da je još uvijek živ, volio i zapjevati – rekao nam je Mark pa otkrio kakvi su mu planovi i očekivanja nakon nastupa u Supertalentu.

– Očekivanja su velika jer sam zahvaljujući zlatnom gumbu plasiran u polufinale. Znam da je put još dug, ali moram dati najbolje od sebe i znam da moram i dalje vježbati. Trudim se razmišljati pozitivno, a hoću li pobijediti, to ćemo tek saznati – rekao nam je Mark koji se nada kako će mu nastup u “Supertalentu” pomoći u karijeri.
– Mislim da će se otvoriti puno prilika i da će to biti jedan veliki korak što se tiče moje karijere. Audicija na Supertalentu samo je početak! Uz glazbu Markov hobi je futsal i gledanje serija i filmova, a ovaj talentirani pjevač govori čak šest jezika – njemački, engleski, španjolski, francuski, japanski i, naravno, hrvatski. Ovaj 27-godišnjak ima veoma skromne želje i planove, a kako kaže, želi pokazati ljudima da postoji Mark koji zna dobro pjevati i da ih može zabavljati svojim glasom.

– Moje želje za budućnost su ostati živ i zdrav, to mi je najvažnije. Želim ostati uz obitelj i, dakako, baviti se i dalje pjevanjem – dodao je Mark, a cilj mu je pronaći djevojku i ostvariti se u obiteljskom životu. – Djevojku nemam, ali sam u potrazi. Bitno mi je da ima dobro srce i karakter, ali i da je atraktivna i zgodna. Do sada još nisam bio u vezi, ali nadam se da ću pronaći pravu curu za sebe – rekao nam je Mark za kraj, a sudeći po Majinu komentaru nakon nastupa da ni jedna žena ne bi odbila da ima muškarca koji bi joj tu i tamo zapjevao, možda mu nastup u “Supertalentu”, osim u karijeri, pomogne i da pronađe onu pravu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije