Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poručila astrologinja

Ispunjava se zlokobno proročanstvo o Camilli: 'Platit će za Dianu, stići će je karma'

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
22.05.2024.
u 10:37

Mnogi se bave životima članova kraljevske obitelji, a prije dvije godine jedna je astrologinja prorekla sudbinu kraljice Camille.

Britanska kraljevska obitelj prolazi težak period, a razlog tome je što su čak dva člana obitelji teško bolesna. Zbog bolesti kralja Charlesa u pitanje je čak dovedena i budućnost monarhije, a nisu ih zaobišle niti razne teorije zavjere i nagađanja koja su obišla svijet uzduž i poprijeko. 

Mnoge je obožavatelji britanske kraljevske obitelji tako začudila i zabrinula nedavna bizarna objava o navodno točnom datumu smrti kralja Charlesa III., što vjerojatno i ne bi toliko odjeknulo da u istoj objavi, a koja je osvanula u srpnju 2022., nije navedeno da će kraljica Elizabeta preminuti 8. rujna te godine, što se na kraju pokazalo i istinitim. Također, spominjalo se i Nostradamusovo proročanstvo u kojemu se govorilo i da će "otočnog kralja" naslijediti osoba "koja nema obilježja kralja", a što je mnoge navelo na pitanje – što će se dogoditi s princem Williamom i hoće li na njegovu sudbinu utjecati supruga Kate Middleton koja prolazi doista težak period. 

Međutim, osoba koja je ostala u sjeni jest kraljica Camilla koja, iako je na sebe preuzela neke od kraljevskih dužnosti, ostala je u pozadini... Ipak, britanski astrolozi tvrde da Camilla ima itekako važnu ulogu i to upravo iza kulisa. To je ustvrdila poznata Debbie Frank, inače osobna astrologinja pokojne princeze Diane, a koja tvrdi da je Camilla spremna za velike promjene koje je čekaju. 

 

1/23

 

Camillina natalna karta govori o "moći iza prijestolja". Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promijenilo jest činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, no ona će uvijek svoj privatni život nastojati držati u svom domu gdje se može skloniti – kazala je Debbie. Astrologinja Jessie Adams je za britanske medije još prije dvije godine prorekla da će 2023. godina za Camillu biti značajna, no vjerojatno ne na način koji bi se njoj svidio.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Tada je tvrdila da će te godine, odnosno prošle 2023. Camillu sustići karma za stvari koje je radila u prošlosti. – Kada kažem karma, mislim na to da će joj se na neki način vratiti ono što je učinila drugima – objasnila je Jessie. Osim toga, astrologinja je istaknula i da će se tijekom 2023. godine Camilli vratiti karma za dva perioda njezina života, onaj od prosinca 2004. do lipnja 2006. te za razdoblje od travnja 1986. i studenog 1987. Ako se prisjetimo, 1986. Camilla je imala aferu s Charlesom koji je tada bio u braku s princezom Dianom pa i nema puno nagađanja na što se točno ta karma odnosi, a astrologinja je i sama kazala da joj slijedi karma, navodeći: "Za Dianu."

 

1/20

 

Iako je vijest o bolesti kralja Charlesa objavljena u veljači ove godine, zapravo je mala vjerojatnost da je njegova dijagnoza javnosti objavljena čim su doznali za nju, a što bi zapravo značilo, prema pisanju britanskih medija, da se kralj vjerojatno razbolio 2023. godine. Te je godine, kao što je već i navedeno, Camilli najavljena kobna sudbina, a astrologinja je naglasila kako će se "vraćanje karme" dogoditi tijekom 2023., 2024. i 2025. godine. 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 9

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
12:41 22.05.2024.

Ćiri bu ćiri ba vijesti!? 🧙

GM
gmižić
13:45 22.05.2024.

Ništa bez vračeva i vidovitih...iz kreveta ne ustajem bez njihova dopuštenja.

BJ
Barutanski jarak
12:38 22.05.2024.

Koji primitivni članci o babama vračarama iz Velike Britanije i glupostima koje su nablebetale o kraljevskoj obitelji... Mi Zapadnjaci nismo na to navikli. Ne trebaju nam čari-bari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije