Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila dirljiv status

Tuga u obitelji naše manekenke: 'Bila je vedra i vesela. Nitko ništa nije vidio, molim odgovore'

Zagreb: Otvorenje nove Beauty zone u NovaSpa SPA i Wellness centru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
25.07.2022.
u 17:50

Lumbar je otkrila kako je preminula njena majka, za koju se brinula nakon što joj je dijagnosticirana teška bolest. Kristina je otkrila kako je njena majka prije smrti bila puna energije.

Manekneka Kristina Lumbar, koje se mnogi sjećaju iz showa Red Carpet koji se prije nekoliko godina prikazivao na Novoj TV, podijelila je na društvenim mrežama tužnu vijest. Lumbar je otkrila kako je preminula njena majka, za koju se brinula nakon što joj je dijagnosticirana teška bolest. 

Kristina je otkrila kako je njena majka prije smrti bila puna energije. 

"Susak, 22.07., dan kao svaki drugi. Mama vedra i vesela. Prošli tjedan vadila markere. Nalazi tip-top nakon operacije tumora gušterače, gdje je ležala u bolnici tri mjeseca nepokretna. Divne sestre iz Merkura i doktor Kocman napravio je čudo, i dobre osobe oko mene. Takva je došla doma nepokretna. Uz pomoć divnog fizioterapeuta malo pomalo je prohodala, živjela je punim plućima. Plesali su umjesto vježbali. Svatko tko je zna, zna da je to ona. Naša Bejica. I dođe dan da se ide na njen najvoljeniji otok… U ponedjeljak je najavljivala što ne idemo već. Otišle smo u srijedu. Da bi u petak otišla na drugi svoj put…", napisala je Lumbar. 

Dodala je i da nitko ništa nije vidio, te da ništa neće znati do obdukcije. 

"Nitko ništa nije vidio. Ništa ne znam do obdukcije. Molim odgovore… Moram saznati što je bilo. Svi dragi ljudi koji zovu na njezin i moj mobitel, hvala vam od srca. Znate da sam zadnjih godinu i pol dana bila uz nju 24/7… I kažem ja: Mama, di ideš na ovu vrućinu, sjedni, kuham baš". Ona se spremila tvrdoglava kao i uvijek. Išla se smočiti na svoje omiljeno mjesto. Nažalost, zadnji put. Prizori koje sam zatekla proganjat će me cijeli život", stoji u statusu. 

Lumbar je zaključila status dirljivim riječima. 

"Otišla je bez riječi, 15 minuta nakon što je slala svojim dragim prijateljima smiješne memeove. Štedjela je novce za naš daleki put. Ponijela je na Susak nove sandale za proslavu Dana iseljenika. Veselila se baš, bilo bi to prvi put da bude prisutna. Inače je uzimala godišnji u kolovozu pa nikad ne bi bila na fešti krajem sedmog mjeseca. Što pametno napisati, prijatelji moji. Što nego živjeti punim plućima kao ona do zadnjeg dana. Ne štedite novce, bit će svega, ali života neće… Čuvajte svoje obitelji jer se život promijeni za sekundu. Draga moja majčice počivala mi u miru, voli te tvoja Kiki… Nadam se da si otvorila oči negdje drugdje nakon što sam ti ih ja zatvorila. Počivala u miru."

VIDEO Gibonni oduševio publiku na splitskoj Fusion pozornici: 'Pripremio sam samo svoju nepredvidivu narav'

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
14:25 26.07.2022.

majci RIP, i malo pitanje, je li je sama odabirala slike uz ovaj članak ili je to učinio novinar jer uz takvu temu mislim da je polugola žena koja sjedi na jakuziju prilično neukusna fotografija..

DU
Deleted user
06:18 26.07.2022.

Rak gušterače teško je preživjeti, a tretman bolnice Merkur još teže. Zaobilaziti u širokom luku, pa makar i spadali tamo.

KA
kažemja
22:54 25.07.2022.

Samo je jedna majka i kad god ode teško se nositi s tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije