Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna večer

Supruga Zdravka Čolića pojavila se u javnosti nakon drugo vremena, ovo nije htjela propustiti: On joj otpjevao i posebnu pjesmu

Zdravko Čolić
Foto: Promo
1/11
25.07.2022.
u 15:50

Čolića su razveselile i kćeri pa je uz pjesmu izgrlio i izljubio prvo kćer Unu, a zatim i Laru.

Slavna glazbena zvijezda i omiljeni pjevač ženske populacije Zdravko Čolić (71) ne može se često vidjeti u javnosti, osim na njegovim koncertima koji također nisu tako česti, pa ga publika na svakom nastupu s nestrpljenjem očekuje. A osim što se on rijetko viđa u javnosti, fanovi nemaju prilike vidjeti ni njegovu suprugu Aleksandru. 

No, njegov koncert u klubu Top Hill u Budvi izmamio je sve njegove fanove, ali i Aleksandru. Aleksandra je koncert pratila iz backstagea, gdje je plesala i uživala, piše Blic. Najemotivniji trenutak bio je kad joj je Čolić otpjevao pjesmu "Ostani", koju je publika pozdravila ovacijama. 

Aleksandra je na koncert došla u opuštenoj kombinaciji - bijelim natikačama, trapericama otvorenim na koljenima i širokoj svijetloj bluzi, a fotografije možete vidjeti OVDJE. Čolića su razveselile i kćeri pa je uz pjesmu izgrlio i izljubio prvo kćer Unu, a zatim i Laru. Ove scene ranije nismo mogli vidjeti na Zdravkovom koncertu, pa će ovaj nastup svakako ostati upamćen po savršenom provodu i emotivnom Čoliću.

Inače, nedavno je pjevač viđen u Banjoj Luci na glazbeni festival Banja Luka Fest, a tom je prilikom viđen u crnim hlačama, tamnoj širokoj košulji i crnoj kapi, koju je nosio okrenutu naopačke. Ležerno izdanje zbunilo je prolaznike koji su ga jedva i prepoznali.

stigao je i u Banja Luku na glazbeni festival Banja Luka Fest, a tom je prilikom viđen u crnim hlačama, tamnoj širokoj košulji i crnoj kapi, koju je nosio okrenutu naopačke. Ležerno izdanje zbunilo je prolaznike koji su ga jedva i prepoznali.

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

Ključne riječi

Komentara 3

HO
hopsek
23:32 25.07.2022.

Je li zapjevao svoji najveci hit "Druze Tito, mi ti se kunemo"? Ako nije, ovo nije vrijedno spomena.

Avatar RuAF
RuAF
14:51 26.07.2022.

U posjetu Bijeloj kući?

DU
Deleted user
18:06 25.07.2022.

Čola je veliki emotivac, nije gunđalo kao većina komentatora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije