Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirta miler

Tiktokerica u svom podcastu: 'Muškarac mora biti financijski stabilan i jak. Nitko ne želi tvojih tri eura'

Foto: Instagram screenshot
1/9
14.12.2023.
u 17:30

Mirta vodi podcast imena 'Memecast', a u novoj je epizodi ugostila srpsku pjevačicu Vesnu Đogani s kojim je razgovarala o raznim temama.

Najpoznatija hrvatska tiktokerica Mirta Miler osim videa o šminkanju, kojima se proslavila, radi i svoj podcast. Mirta vodi podcast imena 'Memecast', a u novoj je epizodi ugostila srpsku pjevačicu Vesnu Đogani. Razgovarale su o raznim temama, a došle su i do one da, po njihovom mišljenju, muškarac mora biti financijski jak i sposoban. Video je ubrzo postao viralan na TikToku i drugim društvenim mrežama, a nisu se svi složili s njihovim tvrdnjama.

- Muškarac mora biti financijski jak. Mora biti financijski jači od mene ili mora barem biti sposoban, da je na istoj razini kao ja. Onda su oni kao: 'Sponzoruša'. Broj jedan, imaš tri eura na računu, nitko ne ide po tvojih tri eura. Znači, smiri se. Tvoj stari Fiat i ti ste sigurni - rekla je Mirta, a Vesna dodala:

- Generalno, mentalitet taj balkanski je nezgodan jer se ne žele boriti. Automatski smo mi sponzoruše i mi smo krive.

- To nije sponzoruša. Ja samo želim da, ako ja nosim tvoje dijete i recimo, moram biti u bolnici, što je slučaj jako često, da ti možeš meni biti podrška - zaključila je Miler. Brojni su kritizirali njihovo mišljenje te su joj rekli kako je kontradiktorna. 'Reci mi da si sponzoruša, bez da mi kažeš da si sponzoruša', 'Skroz pogrešno mišljenje. Ti i on zajedno trebate izgraditi financijsku stabilnost', pisali su joj pratitelji.

 

@memecast_podcast NOVA EPIZODA JE IZASLA! BRZO SVI NA MEMECAST KANAL🔥☺️ #mimiermakeup #memecast #vesnadjogani #djogani ♬ original sound - Memecast

Inače, Mirta je ranije sudjelovala i u showu 'Masked singer' gdje se skrivala iza maske Jokera. Osim podcasta, bavi se i putovanjima te modnim sadržajima an društvenim mrežama. Tamo je otkrila  i kako se podvrgnula estetskim operacijama - stavljala filere u usne te povećavala grudi nezadovoljna kako izgledaju nakon gubitka kilograma. O 25-godišnjoj Zagrepčanki prošle je godine pisala je i web stranica Allure, inače izdanje slavnog Conde Nasta. I njih je zanimalo kako je mlada djevojka iz Hrvatske stekla u to vrijeme - više od 13 milijuna pratitelja na TikToku. 

VEZANI ČLANCI

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina

 

Ključne riječi

Komentara 9

DI
dino85
17:46 14.12.2023.

Ma pravac Dubay, tamo vas čeka lova na brzaka.

JR
Jr48
18:42 14.12.2023.

Pravac Dubai ili Beograd na vodi i želje ispunjene.

Avatar KalebJosua
KalebJosua
18:31 14.12.2023.

Visokointelektualni razgovori s otečenim usnama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije