Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Malmöu

Srpska predstavnica na Euroviziji o Baby Lasagni: 'Drago mi je što ćemo biti u istom polufinalu'

Foto: Youtube Screenshot
1/33
06.03.2024.
u 08:37

Srbiju će na pozornici u Malmöu predstavljati Teya Dora s pjesmom "Ramonda", a u jednom intervjuu ispričala je i što misli o Baby Lasagni. Prilikom gostovanja na N1 rekla je da joj je drago što je prvi na eurovizijskim kladionicama.

Mladi glazbenik Marko Purišić, poznat i pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, svojim je nastupom na Dori 2024. godine privukao puno pažnje eurovizijske publike. Marko je pobijedio s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a nakon toga Hrvatska se popela na prvo mjesto eurovizijskih kladionica te trenutno se predviđa 17 posto šanse za pobjedu. Intervjui Baby Lasagne i pjesme preslušavaju se na YouTubeu bez obzira kada su nastali, a svi obožavatelji Eurovizije gledaju na "Rim Tim Tagi Dim" kao na favorita. No, ništa još nije gotovo. Većina zemalja koje se natječe na ovom glazbenom natjecanju još uvijek bira svoje predstavnike, a nedavno je to učinila i susjedna Srbija. Njih će na pozornici u Malmöu predstavljati Teya Dora s pjesmom "Ramonda", a u jednom intervjuu ispričala je i što misli o Baby Lasagni. Prilikom gostovanja na N1 rekla je da joj je drago što je prvi na eurovizijskim kladionicama.

- Pjesma je super, zabavna je. Naše pjesme su suprotne, moja je balada, a njegova je zabavna i zanimljiva. Drago mi je što ćemo biti u istom polufinalu - rekla je pjevačica.

Inače, radi se o pjevačici pravog imena Teodora Pavlovska. Ona je prošle godine objavila hit 'Džanum', koja se pojavila u popularnoj seriji 'Južni Vetar'. Njezina pjesma je nakon šest mjeseci poslušana više od 42 milijuna puta samo na Spotifyju, a na YouTubeu je imala  43 milijuna pregleda. Prošle godine je to bila jedna od najslušanijih pjesama u posljednjih nekoliko desetljeća, a singl je ušao i na Billboardovu ljestvicu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj u travnju 2023.

Mlada srpska glazbenica glazbom se bavi još od malih nogu, a do sada je skladala i pisala pjesme za brojne srpske zvijezde, poput Nikolije. Sa 17 godina otišla je u SAD studirati glazbu te je godinama kasnije radila u glazbenoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC u New Yorku.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec?

 

 

Komentara 1

HR
hrvatii035
09:01 06.03.2024.

Teya Dora tvoje misljenje puno znači nama Hrvatima, hvala ti puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije