Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi brak

Redateljica Sofia Coppola udaje se ovog ljeta u Italiji

sofia coppola
pixsell
25.05.2011.
u 11:42

Sofia će drugi put stati pred oltar sa svojim šest godina mlađim partnerom, 34-godišnjim rokerom Thomasom Marsom s kojim ima dvoje djece

Nakon propalog braka sa Spikeom Jonzeom, od kojeg se razvela 2003., redateljica Sofia Coppola rekla je kako sumnja da će ponovo pred oltar, no kći slavnog redatelja Francisa Forda Coppole odlučila se opet za bračnu zajednicu. Na to ju je nagovorio njen dugogodišnji partner, šest godina mlađi roker Thomas Mars s kojim ima dvoje djece, četverogodišnju Romy i jednogodišnjeg Cosima.

Par bi se trebao vjenčati ovog ljeta u talijanskoj vili Palazzo Margherita, u okolici Barija, sagrađenoj u 19. stoljeću, koja je u vlasništvu Sofijinog tate. Francis Coppola odlučio je za svadbu svoje kćeri ljetnikovac potpuno renovirati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije