Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naomi Watts razočarana

Požalila što je glumila princezu Dianu: Bilo je problema na snimanju filma

Naomi Watts (1)
Foto: Retuers/PIXSELL
1/6
02.04.2014.
u 07:40

Nakon što je odigrala preminulu princezu Dianu, Naomi Watts otkrila je kako se kaje što je prihvatila ulogu...

Nakon što je odigrala preminulu princezu Dianu, Naomi Watts otkrila je kako se kaje što je prihvatila ulogu. Njena gluma podijelila je publiku i kritičare, a ona priznaje da ju je zaveo fantastičan lik koji je glumila. - Zaveo me lik koji sam glumila. Diana je napravila jako puno i imala pozitivne i negativne rezultate svojih djela. No, u konačnici, bilo je problema na snimanju filma koji je na kraju otišao u smjeru kojem se nisam nadala, izjavila je Watts za Harper's Baazar.

Ipak, priznaje, znala je da postoji rizik da cijeli projekt potone. Da podsjetimo, film 'Diana' izašao je u rujnu prošle godine, a režirao ga je Oliver Hirschbiegel. Unatoč medijskoj pažnji koju je privukao pri samom snimanju, film nije naišao na pozitivne reakcije, niti je postigao očekivanu gledanost. Watts je čak nominirana za Zlatnu malinu u kategoriji najgore glumice, stoga ne čudi žaljenje zbog uloge.

>>Naomi Watts: Glumiti Lady Di bila mi je najteža stvar u životu

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:57 02.04.2014.

naravano daje žalila, pa dobila je i malinu za svoju "glumu", sve u tom filmu je bljedunjavo, valjda su se bojali reakcije dvora pa su sve ublažili do te mjere da je film sam po sebi postao bezvezno nebitan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije