Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji zbunjeni

Poharale su Euroviziju, a sad se raspadaju? Članica srpske grupe Hurricane iznenadila potezom

Beograd: Snimanje emisije Skymusic glazbenog programa "STUDIO by MAC"
Foto: Antonio Ahel
1/6
17.11.2021.
u 16:15

Jedna od članica grupe, Ksenija Knežević na svom je Instagram profilu izbrisala sve zajedničke fotografije s dvije kolegice, a obožavatelji su odmah počeli nagađati kako se grupa raspada

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević u finalu Eurovizije poharale su pozornicu u Rotterdamu. Izvele su pravi show i malo koga ostavile ravnodušnim. Iako je grupa Hurricane tek prije koju godinu došla pod svijetlo javnosti i zaludila Balkan svojim hitovima, čini se kako su se nakon uspjeha u Rotterdamu našle pred problemima.

Naime, jedna od članica grupe, Ksenija Knežević na svom je Instagram profilu izbrisala sve zajedničke fotografije s dvije kolegice, a obožavatelji su odmah počeli nagađati kako se grupa raspada. Srpski mediji već su pisali kako su odnosi među 'Uragankama' sve lošiji. 

''Sve je u redu, naravno. Uklonila je fotografije zbog nekog privatnog razloga, a sve što ima veze s privatnim životom - ne komentiramo'', rekao je PR tim grupe Hurricane za portal IDJTV.

No, Kristina je nakon što je izbrisala sve zajedničke fotografije napravila još jedan čudan potez. Pjevačica je sada uklonila i sve privatne objave na kojima pozira sama, što je još više zbunilo obožavatelje. 

Pjevačice su se u grupu udružile 2017. godine, a zanimljivo je i da je Sanja Vučić godinu dana ranije već predstavljala Srbiju na Eurosongu. No, ona je ujedno i jedna od članica grupe uz koju se veže skandal. Naime, kako je The Sun objavio, Vučić je 2016. pokušala zavesti Joea Woolforda, britanskog predstavnika, a navodno ga je čak zvala i da dođe u njezinu hotelsku sobu. 

Njezina kolegica Ksenija Knežević kći je srpskog pjevača Nenada Kneževića. Prvi put se na Beoviziji okušala kao 17-godišnjakinja 2013. godine s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu uspjele postići neki uspjeh. 

Ivana Nikolić treća je članica benda koja je u fokus javnosti došla prije dvije godine kada je objavila fotku s glumcem Johnnyjem Deppom koji je tada boravio u Beogradu. 

VIDEO>>Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen krivim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije