Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI GLAZBENIK

Oliver bi danas slavio 75. rođendan, supruga Vesna prisjetila ga se emotivnom posvetom: 'Tuga ne prestaje'

Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/13
07.12.2022.
u 09:32

- Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina….Razlijeva se tako gore dole dok ne dođe do najsitnje pore u tvome tijelu…Nevidljiva je….ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati………7.  12 . 1947, napisala je Vesna.

Veliki Oliver Dragojević napustio nas je prije četiri godine, a danas bi proslavio 75. rođendan. Njegova supruga Vesna s pratiteljima na Facebooku je podijelila emotivnu posvetu suprugu, uz link pjesme "Tristeca", koju je Oliver izveo sa Stjepanom Hauserom. 

- Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina….Razlijeva se tako gore dole dok ne dođe do najsitnje pore u tvome tijelu…Nevidljiva je….ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati………7.  12 . 1947, napisala je Vesna.

Brojni Vesnini prijatelji u komentarima su se prisjetili Olivera i istaknuli kako nam svima nedostaje, ali će nastaviti živjeti kroz pjesme koje su ostale iza njega.

Vesna i Oliver upoznali su se u ljeto 1973., a vjenčali samo deset mjeseci kasnije u ožujku 1974. Oliver je jednom prilikom priznao da Vesnu ne bi oženio da su se upoznali nakon što je on postao popularan jer bi mislio da je s njim zbog novca. 

 – Moja supruga rekla bi vam da je za dug brak u kući važno imati dva banja (kupatila). U biti, Vesna i ja nemamo se vremena posvaditi jer sam malo kad doma zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumijevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji shvaćaš neke svoje greške pa ih više ne ponavljaš. Neki će reći – ma je mi on romantičan, to on sebe voli tako nazivati. Ali, još uvijek sam u stanju naježiti se na nešto lijepo, pjesmu, riječ, emociju, atmosferu, po tome ću ostati vječni romantičar, kazao je Oliver prije nekoliko godina u intervjuu za Večernji list. 

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije