Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras ne rade

Oglasio se klub u kojem se dogodilo ubojstvo: 'Ništa se ni slično nije dogodilo tijekom svih godina'

Zagreb: U noćnom klubu ubijen Uskokov optuženik Tomislav Sabljo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
22.04.2023.
u 21:05

Klub Ritz, inače poznati zagrebački klub, oglasio se u večernjim satima na svom Instagram profilu, a tokom dana javio nam se i Sandi Pego, suvlasnik kluba

Klub Ritz, koji se nalazi na Trešnjevci, mjesto je stravičnog ubojstva Tomislava Sablje (41). Naime, do pucnjave je došlo oko 4.45 sati jutros, a policija je do popodne obavljala očevid. Ubijen je nakon što je došlo do fizičkog sukoba više osoba, a upucao ga je redar.

Klub Ritz, inače poznati zagrebački klub, oglasio se u večernjim satima na svom Instagram profilu. 

"Dragi i poštovani gosti, mnogi od vas su zajedno s nama dugo vremena. Neki od Vas i punih osam godina, na različitim adresama na kojima smo radili. Zato vas molimo za razumijevanje zbog nemilog događaja o kojem ste sigurno već doznali iz medija, a koji se dogodio prošle noći u našem i Vašem klubu. Jedan je čovjek, nažalost, završio svoj život. Zbog svega toga, večeras nećemo raditi, a naše se aktivnosti nastavljaju već sljedeći vikend, u petak 28. travnja 2023.

Molimo vas da ostanemo vjerni jedni drugima u ovom za nas iznimno teškom trenutku, jer ništa se ni slično nije dogodilo tijekom svih godina našeg uspješnog poslovanja i druženja s vama.

Našli smo se u situaciji koja nam je nova i nepoznata, ali sigurni smo da već idući tjedan dolaze novi petak i subota navečer kada se nastavljamo družiti s Vama kao i svih ovih godina", napisali su iz Ritza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ritz Club (@ritzclubzg)

Podsjetimo, danas nam se javio i suvlasnik kluba, poznati influencer Sandi Pego. 

- U ovom trenutku možemo samo izraziti žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio. Policija utvrđuje činjenice i okolnosti, u čemu surađujemo s njima. Kada bude spremna očekujemo službenu komunikaciju policije - kazao je za Sandi Pego za Večernji list. 

Iako se radi o klubu "Ritz", neki su možda pomislili na klub "Mint", koji se također nalazi na Trešnjevci. Odlučili su se o svemu oglasiti na Facebooku i raščistiti sve. 

"Poštovani,

Želimo Vas obavijestiti da ubojstvo koje se dogodilo u jednom klubu na Trešnjevci nije Mint. Želimo naglasiti da u našem klubu Mint nije bilo nikakvih incidenata i naši su gosti nakon ugodne zabave zadovoljni napustili klub. Strogo se pridržavamo svih zakona i propisa, te smo posvećeni osiguravanju sigurnog i ugodnog okruženja za sve naše posjetitelje. S obzirom da se nemili događaj nije dogodio u našem klubu, pozivamo sve medije i javnost da provjere svoje izvore prije nego što objave bilo kakve informacije koje mogu štetiti ugledu našeg kluba.

Želimo Vas obavijestiti da ubojstvo koje se dogodilo u jednom klubu na Trešnjevci nije Mint. Želimo naglasiti da u našem klubu Mint nije bilo nikakvih incidenata i naši su gosti nakon ugodne zabave zadovoljni napustili klub.

Strogo se pridržavamo svih zakona i propisa, te smo posvećeni osiguravanju sigurnog i ugodnog okruženja za sve naše posjetitelje. S obzirom da se nemili događaj nije dogodio u našem klubu, pozivamo sve medije i javnost da provjere svoje izvore prije nego što objave bilo kakve informacije koje mogu štetiti ugledu našeg kluba.

S poštovanjem, Klub Mint", objavili su.

VIDEO Suvlasnik kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo je poznati influencer: 'Možemo samo izraziti žaljenje'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Make my day
Make my day
23:02 22.04.2023.

Ako sam dobro shvatio žele reći da sljedeći petak nastavlju tamo gdje su stali ovoga petka, da garantiraju sigurnost i da je ovo bilo samo jedno izolirano ubojstvo.

Avatar lola lola
lola lola
03:01 23.04.2023.

Kakvu bagru pustate u ovaj cajkaski raj, cudo da toga nema I vise! Ovakva mjesta treba zatvoriti ili protjerati na periferiju!

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
08:25 23.04.2023.

Sinoć su radili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije