Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za novac

Nina Morić: Ne mrzim ljubavnika bivšeg muža, on je također žrtva

lele mora
Foto: repubbica.it
1/5
28.09.2010.
u 10:51

Poznati agent talijanskih televizijskih zvijezda Lele Mora na sudu je priznao svoju vezu s bivšim suprugom Nine Morić.

On je manijak koji bi baš sve učinio za novac, opisao je bivši talijanski menadžer televizijskih zvijezda Lele Mora svog nekadašnjeg prijatelja i suradnika Fabrizija Coronu (36) čiji detalji iz privatnog života svakim danom postaju sve prljaviji. Naime Mora (55) je nedavno na sudu priznao kako je dvije godine, od 2004. do 2006. bio u intimnoj vezi s Coronom koji je tad bio u braku s Ninom Morić.

- Fabrizio Corona i ja bili smo ljubavnici. Svašta sam činio njemu za ljubav. Kupio sam mu osam automobila, počevši od Audija Cabrioleta do Bentleyja Continentala. Dao sam mu novac za stan u Ulici Cristoforis u Milanu, u gotovini oko 1,5 milijuna eura - priznao je propali bankrotirani agent talijanskih zvijezda u istrazi pokrenutoj zbog propasti tvrtke Corona’s. Mora je tužiteljima u Milanu objasnio odakle su stizali lažni obračuni, te kako je 2005. došlo do velikih svađa između Corone i njegove tadašnje supruge, hrvatske manekenke Nine Morić. Nina je, naime, otkrila odnos između supruga i njegova menadžera, što je bio tek početak njihovih žestokih svađa koje su završile razvodom.

Ambiciozni momčić

A poznanstvo zločestog dečka Corone i pohotnog menadžera More datira dok je Fabrizio još bio dječarac koji se zahaljujući svom ocu, poznatom novinaru Vittoriju Coroni, osnivaču nekoliko talijanskih mjesečnika, brzo uvukao u svijet poznatih. Zanimljiva je informacija kako je manipulativni Fabrizio namjerno prevario mnoge u svom životu samo ne svog oca kojeg je jako volio, a koji je preminuo 2007. kad mu je sin završio na sudu. Već početkom 1990-ih Corona je kao zaigrani momčić željan medijske pažnje počeo surađivati s tvrtkom Lelea More kojeg je razočarao u trenutku kad je ovom pomoć bila najpotrebnija.

Izdaja bliskog prijatelja

Naime, Mora je jednom, da bi pomogao Coroni, prodao cijelu svoju kolekciju skupocjenih satova, no Corona je njemu kad ga je bankrotirani Lele, optužen za veliku pronevjeru novca, molio za pomoć hladnokrvno zatvorio vrata pred nosom.

Šokirani Mora novinarima je izjavio kako Corona za njega više ne postoji, dok je njegovu tadašnju ljubavnicu Belen Rodriguez koju je on otkrio, a ona se ljubujući s Fabrizijem pravila da ga ne poznaje, nazvao nezahvalnom. Na pitanje zbog čega je otkrio vezu s Coronom i koliko je taj potez zapravo čin osvete Mora je ironično izjavio.

- Kad vas ispituje sudac, jedino što možete je reći istinu - objasnio je dok je njegov nekadašnji ljubavnik ostao bez komentara:

- O tome ne pričam - rekao je neoptrećno Farbrizio talijanskoj novinarki i s osmijehom joj poslao poljubac.

- Ne mrzim Lelea Moru, osjećam se kao povrijeđena žena. Ja sam bila ranjena supruga, a on treća osoba. Fabrizio je izigrao Moru, kao što je učinio sa mnom - izjavila je Nina Morić za tjednik Chi, a nama je u telefonskom razgovoru nije htjela komentirati Coroninu mračnu prošlost.

Komentara 4

YA
yahoo
13:28 28.09.2010.

he he

OB
-obrisani-
13:57 28.09.2010.

Menadžer: Fabrizio Corona i ja bili smo ljubavnici dvije godine i dok je ona njegova lijepa Balkanka prala posuđe i veš ili gledala TV mi smo se ljubili, mazili, voljeli i pazili !

QQ
qqq
10:04 29.09.2010.

Nina vidim da te niko ne voli i da si svima ružna i plastična. Kod mene možeš slobodno doć na druženje :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije