Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezina stijena

Nina Badrić objavila rijetku fotografiju s majkom: 'Divno se drži, predivna žena'

Foto: instagram
1/9
18.09.2023.
u 09:15

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Nina je objavila dvije fotografije s majkom Milom koju inače nemamo priliku često vidjeti u javnosti

Pjevačica Nina Badrić (51) nakon dugog ljeta koje je provela u svojoj ljetnoj oazi u Jelsi na Hvaru vratila se u Zagreb, a njezin je povratak najviše obradovao njezinu majku Milu s kojom je jako povezana. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Nina je objavila dvije fotografije s majkom koju inače nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Gospođa Mila Badrić Nini je najveća podrška, a to potvrđuje i opis koji je Nina stavila u objavu. "Moja stijena", napisala je pjevačica koja je za fotografije s majkom dobila više od 8000 lajkova. Ispod objave odmah su uslijedili i komentari brojnih Nininih pratitelja. "Divno se drži mama", "Divna na mamu", "Prekrasna žena", "Pozdrav Mili", "Najdivnija susjeda", "Mama je mama... I predivne ste obje", samo su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je svojevremeno objavila njenu fotografiju kako pozira, a tekst koji je napisala ispod objave nikoga nije ostavio ravnodušnim.

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA", napisala je Nina.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, otac Nine Badrić, Simo Badrić, preminuo je 2013. godine od posljedica srčanog udara, nakon čega se Nina nakratko povukla iz javnosti.

"Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom na to da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke", otkrila je Nina za InMagazin nedugo nakon očeve smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:27 18.09.2023.

Koja je Nina od njih dvije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije