Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna

Nikolina Ristović trudna četiri mjeseca!

Nikolina pIšek (1)
Foto: Facebook
1/5
15.07.2014.
u 18:02

Nikolina Ristović ponovno će postati mama, javlja Exkluziv Tabloid. Bit će to drugo dijete i Nikolini i Vidoju...

Nikolina Ristović ponovno će postati mama, javlja Exkluziv Tabloid. Bit će to drugo dijete i Nikolini i Vidoju. Bliskim prijateljima Nikolina i Vidoje otkrili su da je voditeljica trudna već četiri mjeseca, a vijest ih je potpuno oduševila. Nikolina i njezin suprug Vidoje vjenčali su se prije nešto manje od godinu dana u Monte Carlu.

Na prekrasnoj lokaciji u brak je ušla uz kumu Snježanu Mehun, a nosila je haljinu Zahaira Murada. S Vidojem je pronašla pravu ljubav, zbog koje živi u Beogradu. Uz Zagreb je, ipak, veže kći Hana, koju je u mladim danima dobila s novinarem Marko Cigojem.

>>Dvobojne štikle dodatak su dobrom stilu Nikoline Ristović

Komentara 6

ZO
zoom
07:31 16.07.2014.

što nas briga što se događa u srbiji i tko je tamo trudan?!???

Avatar tajar
tajar
20:30 15.07.2014.

Tko stoji iza toga, zapitao bi Gavrilović!

MR
mrnmarina
18:27 16.07.2014.

Treba se osigurati za budućnost, kao Ševka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije