Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Ni drugi brak slavnog komičara M. Lawrencea nije potrajao

Martin Lawrence
profimedia
25.04.2012.
u 17:33

Prije nego što su se vjenčali 2010., bili su u vezi 15 godina te imaju dvije kćeri. Iz prvog braka s misicom glumac također ima kćer

U vezi su proveli čak petnaest godina, ali u braku nisu izdržali ni dvije. Nakon godinu i devet mjeseci bračnoga života američki komičar Martin Lawrence (47) i njegova supruga Shamicka odlučili su se razvesti, potvrdio je glasnogovornik glumca američkim medijima.

– Iz ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugome ostat ćemo prijatelji i zajedno odgajati naše dvije predivne kćeri – poručili su supružnici u zajedničkoj izjavi. Tijekom dugogodišnje veze koja je prethodila vjenčanju u srpnju 2010. u njihovu domu na Beverly Hillsu, Martin i Shamicka dobili su kćeri Amaru (11) i Iyanu (9).

Iz prvog braka, koji je potrajao dvije godine, s bivšom miss Virginije Patricijom Southall zvijezda filmova “Zločesti dečki” i “Kuća debele mame” ima 16-godišnju kćer Jasmine Page. Lawrence se prvi put zaručio s glumicom Larkom Voorhies kad mu je bilo 28 godina. Urnebesno smiješan glumac poznat je i po nagloj naravi zbog koje je 90-ih dvaput bio uhićen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije