Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno o životu

Naša glumica iskreno: 'Sad kad sam trudna i s bebom pokraj sebe, strah je postao još jači'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/7
26.04.2020.
u 20:00

Nataši je u potresu oštećen dom, a ispričala je što misli o trenutačnoj situaciju i kako je utjecala na nju jer je trenutačno ponovno trudna.

Glumica Nataša Janjić na društvenim se mrežama često javlja svojim obožavateljima, te piše o svojim iskustvima. Nataši je u potresu oštećen dom, a za Story. hr je ispričala što misli o trenutačnoj situaciju i kako je utjecala na nju jer je trenutačno ponovno trudna.

- Život se neminovno promijeni kada postaneš roditelj. Prioriteti se preokrenu, vrijeme postane dragocjeno i postaneš svjestan da se cijeli smisao tvog života počinje vrtjeti oko tog malenog bića koje te treba i koje trebaš izvesti na put i zaštititi, pružiti mu najviše što možeš. Prije sam živjela kao da nema sutra, danas mi i najobičnije putovanje predstavlja svojevrstan rizik za život, a potreban mi je zato što me moje dijete još treba. I onda postaneš svjestan svoje prolaznosti. U ovim čudnim vremenima u kojima se svi nalazimo, dok sam još trudna i s bebom pokraj sebe, strah od neizvjesne budućnost postao je još jači. Voljela bih da nas sve dočeka ona bezbrižnost ili barem da nas nada ne napusti. I, naravno, da naši najbliži ostanu zdravi - kazala je Nataša.

Podsjetimo, kada je počela pandemija koronavirusa i kada su zbog propisanih mjera zatvoreni frizerski i kozmetički saloni na društvenim mrežama mnoge žene su se požalile kako ne znaju kako će sada održavati svoje frizure, kako će raditi manikuru, neke su se požalile i kako godina same nisu oprale kosu i ne znaju što sada raditi kad im frizeri više nisu pri ruci. Naša glumica Nataša Janjić na društvenim mrežama je napisala kako joj nisu jasne žalopojke oko takvih stvari

- Može li mi netko objasniti to s izrastima kose i nemoćnoj panici oko sijedih? Sjećam se, kao mala pomagala sam baki da se ofarba. Dosta je jednostavno. Radiš razdjeljke, a češljem i četkicom nanosiš boju. Mislim da je nekad čak i koristila četkicu za zube u nedostatku prave četke. Danas postoje i te boje koje se mogu nanijeti kao šampon i isprati. Je li stvarno bojanje kose, uza sve silne vještine koje posjedujemo, postalo zaista nešto nad čime ste bespomoćni – u čudu je pitala glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije