Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Na premijeru filma “Nevolje u raju” poznati došli bez partnera

Nevolje u raju
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/5
09.12.2009.
u 15:57

Večer “solo igrača” začinila je manekenka Sarah Josipović koja se, za razliku od nabrojenih poznatih kolega, još ne mora brinuti o tome hoće li njezin ljubavni scenarij završiti poput ovoga filmskog.

Jesu li se u njihovu raju pojavile nevolje, upitali su se novinari kad su na preksinoćnjoj premijeri u Cinestaru sportaša Stipu Božića, novinarku Mirnu Zidarić i glazbenicu Anu Rucner vidjeli bez partnera. Noseći kokice u jednoj, a jaknu u drugoj ruci, sve troje došli su pogledati romantičnu komediju “Nevolje u raju”.

Večer “solo igrača” začinila je manekenka Sarah Josipović koja se, za razliku od nabrojenih poznatih kolega, još ne mora brinuti o tome hoće li njezin ljubavni scenarij završiti poput ovoga filmskog - u kojem supruzi brakove ugrožavaju zbog zabave i zabranjenog voća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije