Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon predstave

Suprug Anđelke Prpić izašao na pozornicu i iznenadio ju svojim potezom, donio joj i buket

Foto: reuters
1/23
25.03.2024.
u 21:30

Nakon završetka predstave publika je glumicu nagradila gromoglasnim pljeskom. Zatim joj se na pozornici pridružio i suprug Marko Žugić. U rukama je nosio buket cvijeća, a Anđelka je bila iznenađena njegovim potezom. Nagradio ju je i pusom, a glumica nije skidala osmijeh s lica.

Glumica Anđelka Stević Žugić ex Prpić (39) igrala je predstavu u Novom Sadu, a nakon završetka publika ju je nagradila gromoglasnim pljeskom. Zatim joj se na pozornici pridružio i suprug Marko Žugić. U rukama je nosio buket cvijeća, a Anđelka je bila iznenađena njegovim potezom. Nagradio ju je i pusom, a glumica nije skidala osmijeh s lica. Marko se ubrzo vratio na svoje mjesto u publici.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Anđelka se od supruga Darija Prpić razveli su se 2021., a onda se početkom rujna prošle godine u tajnosti udala za Marka.  - Anđelka nije htjela veliku svadbu, željela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze s Markom pisali o njima dvoje. Zbog toga je odlučila sve to raditi u tajnosti. Nitko nije objavljivao fotografije i snimke na društvenim mrežama, a ni ona se nije oglašavala, kazao je izvor za medije u Srbiji. Na Instagramu je ubrzo nakon vjenčanja promijenila i svoje prezime te je djevojačkom Stević dodala i prezime svog supruga.  Njezina veza s Markom privukla je pažnju jer je on kum njezinog bivšeg supruga Darija Prpića s kojim ima sina Jakšu. Na komentare oko nove veze glumica se nije osvrtala i kaže kako joj je najvažnije mišljenje supruga i bliskih prijateljica.

Jednom prilikom osvrnula se i na svoju kći Čarnu. - Dane provodimo baš lijepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vrijeme s roditeljima. Pelene, mlijeko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi i tako... Imamo novu omiljenu pjesmu "Cojle, Manojle". Ima je, jedro je dijete. Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lijepo - ispričala je tada za Blic.

VIDEO Kate Middleton otkrila da ima rak

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:04 26.03.2024.

Tko????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije