Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Mrle napravio show u Liverpoolu: dizao noge u haljinici i zabavio prolaznike

Liverpool: Mrle nakon ceremonije otvaranja Eurovizije pokazao gipkost i raskoš kostima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
08.05.2023.
u 16:53

Mrle je na tirkiznom tepihu u bijeloj baletnoj haljinici, koju je nosio ispod plašta s motivima hrvatske zastave, skakutao i podizao noge u zrak, a zatim je i prije probe izveo tjelovježbu na ulici i tako zabavio sve

Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3 svakog dana i u Liverpoolu radi show, a u to su se uvjerili i prolaznici u britanskom gradu koji je domaćin ovogodišnje Eurovizije. 

Mrle je na tirkiznom tepihu u bijeloj baletnoj haljinici, koju je nosio ispod plašta s motivima hrvatske zastave, skakutao i podizao noge u zrak, a zatim je i prije probe izveo tjelovježbu na ulici i tako zabavio sve. 

- Ako puno vježbamo ne valja, ako malo vježbamo još manje valja, rekao je Mrle. 

Mrle, Prlja i ostala ekipa plijene pozornost svojim modnim kombinacijama gdje god da se pojave, a ovog puta obožavatelje su oduševili odjenuvši bijele suknje od tila u kojima su prošetali tirkiznim tepihom na ceremoniji otvaranja Eurovizije.  Preko njih imali su i raskošne plašteve s motivima hrvatske zastave i neizostavnim natpisom 'ŠČ!'.

 

Podsjetimo, članovi grupe Let 3 i hrvatska delegacija na Euroviziji ranije su posjetili i legendarni Anfield, stadion na kojem Liverpool igra utakmice u Premier ligi. - Imam malo podijeljene osjećaje prema ovome, sve je brendirano, a ja sam ipak old school navijač - rekao je Prlja. 

Grupa Let 3 je nakon dolaska u Liverpool dala nekoliko intervjua na kojima su govorili o svojoj karijeri. Na Meet & Greet druženju odgovorili su i na pitanje zašto pjevaju na hrvatskom. - Jezik nije najvažniji u glazbi. Ako je pjesma univerzalna, jezik nije važan. Tijekom povijesti mi smo slušali druge jezike, sad je vrijeme da Europa čuje hrvatski jezik - rekao je Prlja. 

Pjesma "Mama ŠČ" je puna značenja raznih značenja. Ljudima koji ne razumiju hrvatski ih je teško shvatiti, pa je voditelj tražio od Prlje da objasni o čemu se radi u pjesmi.

- Poruka je ljubavna. To je pametna i antiratna pjesma. Mi smo protiv svega lošeg na planeti. Kada smo je pravili napravili smo je poput rock opere, koja ima uvod i ostale dijelove iz opere. Želimo prenijeti poruku kako smo uvijek ovdje da vas štitimo ljubavlju. Borimo se protiv gluposti i želimo napraviti svijet boljim mjestom za sve - kazao je Prlja i dodao kako su svi uzbuđeni jer su u Liverpoolu. 

Na pitanje fanova koju bi drugu pjesmu s ovogodišnje Eurovizije voljeli otpjevati, Prlja je kazao kako mu se sviđa latvijska pjesma, a Mrle istaknuo je kako njegova kći voli češku i slovensku pjesmu, a istaknuli su kako je i Luke Black iz Srbije odličan izvođač.

- Dogodila se odlična koncentracija talenta i odličnih pjesama - rekli su. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zoster1
zoster1
00:36 09.05.2023.

Ravnozemljaš na aparatima ! hahahahahahaha !

KU
Kukaimotika
21:26 08.05.2023.

Uzas, zatvoriti ih u psihijatrijsku ustanovu gdje i pripadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije