Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj nagađanjima

Miley Cyrus priznala da u novoj pjesmi ipak pjeva o ecstasyju

miley cyrus
DPA/PIXSELL
23.07.2013.
u 08:55

Nakon što je njena posljednja pjesma pobudila mnoga nagađanja, pjevačica je otkrila da se ipak radi o sintetičkoj drogi MDMA

Miley Cyrus priznala je da u svojoj novoj pjesmi \"We Can\'t Stop\" zapravo pjeva o ecstasyju - tvrdeći da su producent pjesme i ona u početku svjesno lagali o pravom značenju stihova kako bi se pjesma puštala na radiju.

Pjesma je podigla mnogo prašine zbog stiha \"plesati s molly\", što je ulični izraz za sintetičku drogu MDMA. Producent pjesme ranije je inzistirao da u stihu se zapravo \"pleše s Miley\" - ali sada je pjevačica priznala da je sve to laž.

- Ako ima deset godina stihovi su Miley. Ako znate o čemu pričam onda znate. Samo sam htjela da zasvira na radiju, a već su morali je mnogo urediti - kaže Miley.

A ako to nije dovoljno jasno, dodala je: - Mislim da ljudima nije teško shvatiti da sam odrasla. Možete me potražiti preko Googlea i znate što sam naumila - zaključila je Miley.

>>FOTO Miley ništa ne brine pa čak ni što joj proviruju grudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije