Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Lewis Hamilton ljubi bivšu zaručnicu slavnog nogometaša?

Fanny Neguesha
Foto: Instagram
1/6
10.09.2015.
u 09:18

Šuškanja o njihovoj romansi započela su se nakon što su se zajedno pojavili u jednom luksuznom restoranu nakon dodjele nagrada magazina GQ na kojoj je vozač formule 1 izabran za sportaša godine

Nakon prekida s Nicole Scherzinger Lewisa Hamiltona povezivali su s Rihannom, Gigi Hadid i Kendall Jenner. Ipak, čini se da ništa od toga s obzirom na to da je vozač formule 1 nakon dodjele nagrada magazina GQ u luksuzan londonski restoran Chiltern Firehouse stigao u društvu nove ljepotice.

Hamiltonu je društvo pravila 25-godišnja Fanny Neguesha, bivša zaručnica nogometaša Maria Balotellija.

Svoju vezu s Balotellijem okončala je prije godinu dana, a od tada ju se često moglo vidjeti u društvu nogometaša West Hama Cheikhoua Kouyate. Prošli mjesec par je bio i na romantičnom putovanju u Italiji, no ondje je očito nešto pošlo po zlu s obzirom na to da ju je dva tjedna poslije na večeru izveo drugi muškarac. Lewis i Fanny u restoran su stigli dobro raspoloženi, a ondje su zajedno slavili nagradu za najboljeg sportaša po izboru magazina GQ koju je prije toga Hamilton osvojio. 

>>Balotelli prevario i ostavio seksi zaručnicu

>>Ova je ljepotica ukrotila problematičnog Balotellija

Komentara 2

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:19 10.09.2015.

Dobro napisano.

BA
baksi
11:33 10.09.2015.

Di je baloteli da joj uvalja bulina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije