Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambinca

Kylie Jenner objavila fotku u seksi badiću s potpisom prezgodne hrvatske poduzetnice

Kylie Jenner
Foto: Instagram screenshot
1/9
27.06.2023.
u 14:16

Vijest o velikom uspjehu mladog modnog brenda prenijele su mnoge talijanske novinske kuće. Kylie Jenner ima na svom Instagram profilu čak 396 milijuna pratitelja i svojom će objavom sigurno utjecati na još veću prepoznatljivost modnoga brenda Ambinca.

Kylie Jenner objavila je na svom Instagram profilu fotografije u Ambinca kupaćem kostimu kojeg su odmah prepoznali mnogi modni znalci. Vijest o velikom uspjehu mladog modnog brenda prenijele su mnoge talijanske novinske kuće. Kylie Jenner ima na svom Instagram profilu čak 396 milijuna pratitelja i svojom će objavom sigurno utjecati na još veću prepoznatljivost modnoga brenda Ambinca.

Sve to je veliko priznanje našoj poduzetnici i glumici Emi Mur, a ujedno i garancija da je sa svojim modnim brendom na pravome putu. Ambinca je brend koji je Ema pokrenula u Italiji. 

Foto: Instagram

Potpora globalno relevantne osobe kao što je Kylie Jenner dodatno će potaknuti rast brenda.

Ambìncina predanost očuvanju okoliša očituje se u korištenju visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala iz Italije. Kombinirajući tradicionalne zanatske tehnike s modernim inovacijama, brend slijedi bit talijanskog umijeća dok smanjuje svoj ekološki otisak.

Dok Ambìnca nastavlja stvarati trendove u modnoj industriji, brend ostaje predan pomicanju granica i redefiniranju luksuznih kupaćih kostima. Sa svojim održivim praksama, bezvremenskim dizajnom i podrškom utjecajnih osoba poput Kylie Jenner, Ambìnca je spremna ostaviti trajan dojam na globalnoj modnoj sceni.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije