Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Kandidati ne prestaju komentirati Sanju i njeno ponašanje: 'Sada je izašlo na vidjelo njeno pravo lice'

Foto: Nova TV
1/5
23.05.2023.
u 18:45

Tko će biti najuspješniji, a tko će završiti u duelu, doznat ćemo večeras u Survivoru. Bliži se finale showa 28. svibnja u kojem ćemo doznati tko će se od preostalih kandidata ove godine okititi titulom novog Survivora.

Sanjino ponašanje nakon eliminacijske igre u kojoj je sudjelovala jer ju je pleme nominiralo dolilo je još ulja na vatru te je do izražaja još više došla njezina negativna energija o kojoj priča pleme. 

„Vidiš da je zatvorena i da ne priča ni s kim“, rekao je David u razgovoru s Denisom. Leo pak smatra da se ponijela nesportski kad im je okrenula leđa i otišla od njih na klupe crvenog plemena po završetku eliminacijske igre, a i prozvala ih je da su se svi okrenuli protiv nje. „Izašla je sva pokunjena i sjela je kod nas na plemenskom vijeću“, ispričao je Luka. „Mislim da je sada izašlo na vidjelo pravo lice Sanje“, zaključio je Leo.

VEZANI ČLANCI: 

Slijede individualne igre u kojima se svatko bori sam za sebe. Plavi tim borit će se za ogrlicu osobnog imuniteta, dok će crveni tim, u kojem su već poznati četvrtfinalisti – Luka, Draga, Anja i Nataša, boriti za vrlo vrijedan bod te nitko od njih neće ići u eliminacijsku igru. Još dvije osobe moraju postati članovi porote, a na novom poligonu čeka ih trčanje, plivanje i puzanje… Tko će biti najuspješniji, a tko će završiti u duelu, doznat ćemo večeras u Survivoru.

Bliži se finale showa 28. svibnja u kojem ćemo doznati tko će se od preostalih kandidata ove godine okititi titulom novog Survivora.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije