Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajkovi se nižu

Kada je imala 39 godina doživjela je moždani udar, a sada uživa na ljetovanju – pokazala je i dekolte!

Ivana Plechinger
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
1/9
10.08.2021.
u 08:00

Ivana je pozirala u lepršavoj ljubičastoj haljini te otkrila dekolte. Fotka je u manje od 24 sata skupila nekoliko stiotina lajkova, a komentar je ostavila i Marija Husar Rimac, emotikon smajlića koji ima srca u očima.

Pjevačica, radijska voditeljica i spisateljica Ivana Plechinger (48) na društvenim je mrežama otkrila da je trenutačno na odmoru. Iako točnu lokaciju nije htjela podijeliti s pratiteljima, priznala je da je ostala u Hrvatskoj te da, za razliku od nekih domaćih zvijezda, nije odabrala neko egzotično mjesto.

Ivana je pozirala u lepršavoj ljubičastoj haljini te otkrila dekolte. Fotka je u manje od 24 sata skupila nekoliko stotina lajkova, a komentar je ostavila i Marija Husar Rimac, emotikon smajlića koji ima srca u očima.  

Foto: Instagram

Inače, Ivana je nedavno ponovno progovorila o moždanom udaru koji je doživjela u 39. godini. Prisjetila se kako je, kada je imala moždani, znala da je u svojoj kući, ali nije znala gdje je, nije znala da joj suprug spava tri metra od nje te joj je vidno polje bilo smanjeno. Razmišljala je i o tome kako da ode do stuba i odatle doziva supruga jer je tamo bolja akustika, a pritom nije bila svjesna kako suprug leži samo dva metra dalje od nje.

– Ništa me nije boljelo samo mi je bilo jasno da se nešto gadno dogodilo – izjavila je Ivana za HRT jednom prilikom . – Tek kad su mi rekli dijagnozu, kad mi je postalo jasno što se dogodilo, pomislila sam: ''Bože dragi, mogla sam umrijeti'' – rekla je Ivana. Ispričala je i kako je izgledalo naručivanje za magnetnu rezonanciju. – Hitno su me naručili na magnet za mjesec dana. Ivana kaže kako misli da je njezina bolest bila najveći udarac za njezina oca. – Mislim da je to mojem tati bio najveći udarac. Mislim da ga je to dokrajčilo jer je nekoliko godina nakon toga umro od srčanog udara.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
08:27 10.08.2021.

stalno trubite o pravima žena, emancipaciji, seksizmu, a objave vam vrve od dekoltea, umjetnih poprsja, photoshopiranih slika

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:41 10.08.2021.

Ma hajte....molim vas! Pa to je nevjerovatno!

DU
Deleted user
09:09 10.08.2021.

Opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije