Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sjajnom društvu

Johnny Depp tulumari s Aerosmithom i lijepom Liv Tyler

depp
Pixsell
09.08.2012.
u 18:00

– Johnny je bio odlično raspoložen i uživao je na tulumu. Razgovarao je s mnogim kolegama, uključujući Jima Carreyja i domaćinovu kćer Liv Tyler. Otišao je oko dva sata – otkrio je svjedok časopisu People

Nakon što se razišao s nevjenčanom suprugom Vanessom Paradis, Johnny Depp ne propušta noćne izlaske. Počeo je izlaziti s kolegama i poznatim glazbenicima. Slavni glumac bio je gost na tulumu frontmena Aerosmitha Stevena Tylera u Hollywoodu.

Neumorni partijaner Tyler iznajmio je klub u Hollywoodu gdje se do ranih jutarnjih sati zabavljao sa svojim prijateljima.

– Johnny je bio odlično raspoložen i uživao je na tulumu. Razgovarao je s mnogim kolegama, uključujući Jima Carreyja i domaćinovu kćer Liv Tyler. Otišao je oko dva sata – otkrio je svjedok časopisu People.

Ranije te večeri 49-godišnji ljepotan pridružio se Steveu i Joeu Perryju na njihovu nastupu u Hollywood Bowlu. Izazvao je ovacije publike otpjevavši s njima pjesmu \"Train Kept a Rollin\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije