Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život kao bajka

Jelena Rozga: "Ljubav je bitna, voljeti i biti voljen mi puno znači"

Jelena Rozga (1)
Foto: Pixsell
1/3
25.12.2010.
u 09:00

Splitska pjevačica ne tuguje zbog nedavnog ljubavnog brodoloma jer joj posao i obožavatelji daju snagu za sve!

Nakon više nego uspješne 2010., Jelena Rozga doista može odahnuti i dobro se odmoriti. Božić će, kao i svaki do sada, provesti u obiteljskom krugu u Splitu, a potom pakira kofere i odlazi u Tursku.

- Mama svake godine spremi krasnu večeru i kolače, a ja se radujem što je tada cijela obitelj na okupu. Nakon večere odem na misu, a potom izađem s društvom - otkriva Jelena kako izgleda Božić u njezinu domu.

Uslijedit će nastup u Primoštenu za Novu godinu, a na upit hoće li tada biti okružena “samo suradnicima” ili se u njezinu životu pojavio netko tko će joj prvom čestitkom i lijepim željama za 2011. zacrvenjeti obraze, Jelena se smije.

- Novu ću dočekati s bendom i publikom, a u ponoć će biti jedno veliko i gromoglasno- “sretna Nova Godina!” - odgovara.

Otkako se bavi pjevanjem, svako joj je Silvestrovo bilo radno. S prijateljima se proveseli nekoliko dana nakon praznika, ali, kaže, naprave tako dobru atmosferu da i sami povjeruju kako je baš taj dan Nova godina. Nikad nije požalila zbog posla kojim se bavi, niti je poželjela biti nepoznata. Kad je na ulici ljudi zaustavljaju i traže autograme, pjevačica nikad nije pomislila - dajte mi malo mira.

- Svoj uspjeh dugujem radu i trudu i publici koja je prihvatila mene i moje pjesme. Cijenim to i nikada mi nije problem popričati s nekim ili dati autogram. To je najmanje što mogu učiniti za njih - kaže.

Ne poriče da kod nas nema mjesta na kojemu se može zabaviti i opustiti, a da sa susjednih stolova ne pokazuju prstom u nju i šapuću: “Eno Jelene Rozge”.

- Kad se zaželim potpune anonimnosti, onda spakiram kofere i na nekoliko dana odem u inozemstvo. Početkom siječnja idem u Istanbul, gdje ću se sigurno dobro provesti, ali i odmoriti od obaveza - kaže.

A u Istanbulu će, osim odmora, morati i dobro napuniti baterije jer pred njom je izlazak novog CD-a “Bižuterija”, s hitovima “Ima nade”, “Ostavit ću svitlo”, “Ožiljak”, “Svega ima al bi još”... CD će se najaviti pjesmom Vjekoslave i Tončija Huljića “Karantena”, a dogovorena su i dva velika koncerta - splitska Arena i zagrebačka Cibona. Trenutačno je, kaže, okrenuta karijeri i veliki dio sebe ulaže u posao. No, to ne znači da za novu ljubav ne bi našla vremena.

- Ljubav mi je veoma bitna, puno znači kad voliš i kad si voljen, ali ne mora to biti samo ljubav mladića, jako je važna i ljubav roditelja, prijatelja... Naravno da želim imati djecu, ali tek kad budem osjetila da je došlo vrijeme. Kad budem spremna na taj korak, onda ću ga i učiniti. Hoće li to biti u 2011.? Ne znam - zaključuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije