Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistale u bijelom

Ima li dovoljno mjesta za dvije vatrene Australke u istoj prostoriji?

gala
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/9
12.01.2014.
u 18:17

Naomi Watts i Cate Blanchett zabljesnule su na crvenom tepihu gala večeri G'Day USA u Los Angelesu gdje su se okupili poznati Australci u SAD-u

Njihova pojava nikad ne prođe nezamijećeno, a ovoga puta dvije zemljakinje i kolegice odnijele su svu pažnju svih prisutnih.

Naomi Watts i Cate Blanchett zabljesnule su na crvenom tepihu gala večeri G'Day USA u Los Angelesu gdje su se okupili poznati Australci u SAD-u.

Naomi (45) je odjenula je bijelu satensku haljinu, koja kao da je krojena za princezu iz bajke, dok je Cate (44) također odabrala bijelo, no njena svilena haljina bila je prošarana cvijetnim uzorkom u pastelnim bojama.

Obje glumice te su večeri bile prezenterice na gala večeri te su kolegi Geoffreyu Rushu uručile nagradu za životno djelo.

>>Cate Blanchett na meti kritičara: Sviđa li se vama ova haljina?

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
19:33 12.01.2014.

ima li mjesta? ovisno o velicini prostorije..s obzirom gdje je priredba odrzana, u dvorani je bilo mjesta za par tisuca ovakvih...plus konobari....

DU
Deleted user
19:46 12.01.2014.

Vatrene? Dobro, svakom svoje. Australke? Watts je Engleskinja koja je provela desetak godina u Australiji, kao sto je mogla u bilo kojoj drugoj koloniji Engleske, ovisno o rasporedu. Zivi u Americi, udana za Amerikanca, i djeca joj imaju americke pasose. Blanchett je otac Amerikanac, majka Engleskinja, i provela je veci dio zrelog zivota u SAD, gdje joj americki (kao i za Nicole Kidman) status omogucava rad. Dvije? E, ta vam je tvrdnja tocna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije