Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srele se

Ida Prester se prisjetila susreta s našom uspješnom manekenkom: Ja sam im bila preniska i preukočena

Ida Prester
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/9
11.06.2021.
u 16:13

Ljupka se prije nekoliko godina vratila iz Japana, gdje je od 2009. živjela sa suprugom, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. Ondje su ostvarili obiteljski san, a sada žive u Zagrebu sa svoje tri djevojčice: Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester (42) susrela je jednu od naših najuspješnijih manekenki Ljupku Gojić Mikić (39), a tom se prilikom prisjetila jednog zajedničkog castinga na kojemu su obje bile.

"Pričam joj kako sam s 12 godina krenula u Midikenn na tečaj za manekenke. Sve djevojčice iz ekipe smo tad 90ih htjele bit manekenke. Vladala je era top modela, taman je izašao Freedom Georgea Michaela, muzika, ples, moda.. cijeli novi lifestyle. Mamu sam nagovorila da me pusti - nek dijete uči lijepo hodat, neće škodit", započela je Ida. 

"Nakon tečaja, sve bi morale polagati veliki javni ispit u kino dvorani, uz žiri koji ocjenjuje modnu perspektivu polaznice i sanšu da kad poraste bude nova Naomi, Cindy, Claudija.. Bilo nas je valjda stotinu u najljepšim haljinama, spremnih da probamo sreću. Mene su odmah ‘srušili’ na prvom izlasku - preniska, prejaka, preukočena.. i tako su moje ambicije o modnoj karijeri u korijenu raspršene, ali glavni utisak dana bilo je nešto drugo. Pojavila se ta neka curica s plavim šalom oko vrata. Dobro je se sjećam, kao i svi toga dana. Vidiš nju i znaš da je jedna od milijun. Taj stav, ti pokreti, to nevjerojatno lice.. cijela dvorana je buljila samo u nju. Pobrala je desetke u svim disciplinama, žiri je bio van sebe - ova mala je budući svjetski top model!", napisala je i zaključila: 

"Došla sam doma, zaboravila i na manekenstvo i na čudesnu osobicu. Prepričavam ja događaj koji sam zapamtila kao dijete pred punih 30 godina.. a Ljupka me gleda u nevjerici.. pa to sam bila ja!! Poklopila se i priča i godina i šal i dvorana! Ne bi je prepoznala. Al i dalje je najljepša. I nakon toliko godina života na svim kontinentima i na vrhu svjetske modne scene - jedna divna, skromna i pametna zena. Bas je dobro vidjeti te opet, Ljupka".

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Ljupka se prije nekoliko godina vratila iz Japana, gdje je od 2009. živjela sa suprugom, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. Ondje su ostvarili obiteljski san, a sada žive u Zagrebu sa svoje tri djevojčice: Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom.

VIDEO>> Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cauldron
17:33 11.06.2021.

Manekenka!!!??? Doticna u najboljem slucaju moze revitalizirati Maricu Hrdalo. Boze kako se taj ego hvata za krive osobe … žasu! :\

BE
berija
16:28 11.06.2021.

Je li ta Ida otkrila lijek za rak kad već o njoj toliko pišete? Željela postati manekenka? Lijepo odgojeno dijete, nema što. Što čekaju socijalne službe? Ako ova ima djece, hitno oduzeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije