Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledateljima nije omiljena

Ljubica iz Večere za 5 otkrila kako ju je suprug osvojio: 'Mi, žene, palimo se na BMW'

Foto: RTL
1/8
11.06.2021.
u 10:55

Kazala je kako su u braku 22 godine, a da ga je upoznala u kafiću. Dodala je da je on prvi prišao njoj i da je to bilo – to.

Domaćica Ljubica Siljan iz Medulina za vrijeme ''Večere za 5'' otkrila je svojim gostima kako ju je suprug osvojio. 
Kazala je kako su u braku 22 godine, a da ga je upoznala u kafiću. Dodala je da je on prvi prišao njoj i da je to bilo – to. 

– Imao je i BMW, što da vam kažem, mi, žene, palimo se na BMW... – rekla je kroz smijeh te naglasila i da je muž nedavno restaurirao taj automobil te da je sada kao novi. 

Podsjetimo, gledatelji su s velikim zanimanjem pratili sinoć prikazanu emisiju jer su od starta ovog tjedna uvjereni kako Ljubica i kandidatkinja Mira kalkuliraju s ocjenama i namjerno ostalima daju jako niske ocjene i imaju puno prigovora kako bi sebi povećale šanse za pobjedu. Teorija kojoj je publika sklona sinoć se pokazala točnom jer Mira dosad ostalim natjecateljima nije dijelila baš najbolje ocjene, a sinoć je Ljubicu nagradila ocjenom deset i uz desetku je stavila i plus. S ocjenama ostalih natjecatelja Ljubica je ukupno zaradila 36 bodova i sada je u vodstvu.

Gledatelje je razljutilo što je Mira dala Ljubici deset bodova, a uvjereni su kako je i prijašnjih večeri bilo jela koja su zaslužila bolje ocjene.

"Barbarina večera bila je puno bolja od večerašnje večere. Ali, eto, dogovor kuću gradi. Tako da su se Ljubica i Mira dogovorile da jedna drugoj daju visoke ocjene", poručuje jedan od gledatelja na službenoj Facebook stranici showa, a drugi se nadovezuju: "Evo, iskusna Ljubica u vodstvu... što može djelomično zahvaliti svojoj kompanjonki Miri koja je nekim čudom večeras njoj dala 10, a do sada???"; "Lako je Ljubici takmičiti se s mladim amaterima koji tek uče..."; "Pa šta očekivati od ove dvije? Jedna drugoj će dati bolju ocjenu, a Ljubičina večera nikakva, bolja je Barbarina bila"; "Koje su to igračice!! Mladima daju 6 ili 5, a sad 10+, ma dajte molim vas! Proračunate do kraja, nadam se da su ponosne na sebe"; "Ove dvije Božidarke mogle bi u politiku, kalkuliraju, lažu, mažu ulizuju se, sramota što sve rade za 5000 kuna. Zar ne mogu mladi osvojiti taj iznos"; "Koje kalkulantice, cijelo vrijeme je nešto kao prigovarala i onda joj da 10, garant će i njoj Ljubica sutra 10 dati, kako neki mogu pasti nisko zbog novaca, i cijelu večeru samo ja ja i ja, nije ništa bolja od Božidara."

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

Ključne riječi

Komentara 3

GD
Grofica_Drakulica
10:31 12.06.2021.

Mozda se ti palis na bmw,izjava ti je strasna

VL
vladimir7
12:34 11.06.2021.

Ovca

BL
bluescreen
11:33 11.06.2021.

Audi možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije