Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali su iznenađeni

HRT se ispričao i objasnio zašto je došlo do pogreške koja je zbunila brojne gledatelje

Hrvatska radiotelevizija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
22.06.2023.
u 13:04

Zbog nenamjerne pogreške gledatelji koji program prate preko MaxTV-a i digitalne platforme HRTi ostali su zakinuti za prijenos koncerta Zagreb Classic sa zagrebačkog Tomislavca

Brojni gledatelji HTV-a koji su u srijedu navečer putem MaxTV-a htjeli pogledati 6. Zagreb Classic: San ljetne noći, koji se održava u sklopu Zagreb Classic open aira na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, ostali su iznenađeni nakon što im se na njihovim prijamnicima pokazala poruka "Kanal nema prava za prikazivanje ovog sadržaja na vašem području".

Slična poruka dočekala je i sve one koji su koncert pokušali pogledati preko HRT-ove digitalne platforme HRTi. "Sadržaj nije dostupan zbog ograničenih prava", stajalo je u poruci koja se javljala korisnicima u razdoblju od 21.15 - 22.45 kada je bio predviđen prijenos koncerta. 

Foto: HRT

O svemu se dan nakon oglasio i HRT koji je svojim gledateljima uputio javnu ispriku u podnevnom Dnevniku. - Hrvatska radiotelevizija ispričava se gledateljima HRT-a koji program prate putem Max tv, a koji sinoć nisu bili u mogućnosti gledati koncert Zagreb Classic: San ljetne noći - priopćili su s javne televizije.

VEZANI ČLANCI:

Naveli su i da je do pogreške došlo zbog krivog tumačenja ugovorenih prava za prikazivanje koncerta. - Uz ispriku, ujedno vas obavještavamo da snimku koncerta možete pogledati danas u 17.35 na našem Trećem programu - dodali su s HRT-a.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Komentara 3

LU
luckyluke1
14:48 22.06.2023.

Ovu sramotu od HRT-a koju su utvrdile komunjare galič i radman treba ukinuti, narod osloboditi plaćanja svog neprijatelja, koji nije ni hrvatski ni javni

CI
Cigred
22:34 22.06.2023.

Zašto se prave ludi i ne objasne zašto se nije moglo gledati preko DVBT2 koji se priključi na standardnu antenu a što nema veze s MAXTV. Ekipa se baš proslavila.

BR
BRSA
17:57 22.06.2023.

Na kabelskim kanalima u BiH 90% svih sportskih prijenosa HRT-a je zatamnjeno bez slike i ima tekst "Kanal nema pravo prikazivati ​​ovaj sadržaj na vašem području". Za HRT: Hrvati ne postoje u Bosni i Hercegovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije