Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva tema

Ivana Knoll u emisiju Piersa Morgana javila se u badiću, on joj poručio: 'Nisi sramežljiva'

Foto: Screenshot
1/16
22.06.2023.
u 12:13

Tema razgovora bile su njene fotografije na društvenim mrežama i oskudne odjevne kombinacije, a razgovarali su također i o izborima za ljepotu

S tribina je finale Lige nacija, u kojem je hrvatska reprezentacija osvojila srebrno u Rotterdamu pratila i Ivana Knoll. A nakon Rotterdama, bila je kratko i u Amsterdamu, no Nizozemsku je napustila kako bi se odmorila na Ibizi, gdje se trenutno nalazi.

Od tamo se Ivana javila i u novu emisiju Piersa Morgana na Sky Newsu, a tema razgovora bile su njene fotografije na društvenim mrežama i oskudne odjevne kombinacije, a razgovarali su također i o izborima za ljepotu. Prikladno, Ivana se na kameri pojavila u svom badiću na kockice. 

VEZANI ČLANCI:

Voditelj Piers rekao joj je da nije sramežljiva, a zatim ju je upitao smatra li da je ponižavajuće što djevojke moraju nositi kupaće kostime na izborima za ljepotu. 

"Ne mogu vjerovati da u 2023. još uvijek pričamo o ovome. Vlasnica sam linije za kupaće kostime. Kupaći kostimi su dio života, svaka baka, svaki djed, svi nose kupaće. Zašto se muškarce ne seksualizira kad nose kratke kupaće hlače? Potpuno je drugačije. Muškarci mogu poludjeti na djevojke koje su u potpunosti pokrivene, to ne mora biti samo bikini. Može reći: 'Ova djevojka je zgodna' iako je ona odjevena od glave do pete. Tako se ponašamo i dopuštamo muškarcima da se ponašaju prema nama. Ako ja kažem: 'Boli me briga, nosit ću bikini i poštovat ćeš me', onda će me i poštovati. Cure koje dolaze na izbore za ljepotu moraju biti samopouzdane i ne bi trebale mariti za muške hormone. Ako je tako, ne bi trebala biti u natjecanju jer je sramežljiva", rekla je Ivana o toj temi. 

Podsjetimo, nakon finala Liga nacija i britanski Daily Mail se raspisao o njoj. "Hrvatska manekenka Ivana Knoll bodrila je svoju zemlju tijekom finala Lige nacija u Rotterdamu, nakon što se proslavila na Svjetskom prvenstvu prošle godine. 30-godišnja ljepotica privukla je veliku pažnju svojom crveno-bijelom odjećom u Kataru, a bila je na tribinama i u Nizozemskoj dok se Hrvatska borila sa Španjolskom za trofej Lige nacija", stoji u tekstu

Baš kao i nogometne zvijezde i Ivana je proteklih godina stekla zvjezdani status, a to potvrđuje i jedna od njezinih objava na Insta Storyju. Naime, Knoll je nedavno objavila fotografiju navijača koji drže bijelu majicu s kockicama na kojoj je ispisano "Knoll, došli smo zbog tebe... Pa da usput i tekmu pogledamo". 

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Ključne riječi

Komentara 2

MI
MiloDijete555
12:36 22.06.2023.

Kakva je ona bivša miss Hrvatske?

AN
AnimaTor
21:24 23.06.2023.

Nikada nije bila Miss Hrvatske ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije