Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupio joj je haljinu

Iskaz djevojke u čijem je stanu preminuo suprug Nikoline Pišek otkriva nove zanimljive detalje

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristovi?, suprug Nikoline Ristovi? - arhiva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
22.06.2023.
u 10:20

Kurir je objavio tekst u kojem neslužbeno doznaju što je sve ženska osoba, u čijem se stanu Vidoje zatekao u trenutku smrti, ispričala policiji

 Gostujući nedavno u  u podcastu "Skip Or Beep" kod Tatjane Jurić, voditeljica Nikolina Pišek osvrnula se na tračeve koji su se pojavili nakon smrti njezinog supruga Vidoja Ristovića a bili su vezani za okolnosti u kojima je preminuo. 

– Pa manje-više sve što je napisano je istina! – kazala je Pišek i dodala je tada kako je Vidoje u vrijeme smrti bio u stanu s jednom ženskom osobom koja je priznala da je bila s njime u vezi.  - Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njime, a moj svekar to je formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca – rekla je voditeljica u podcastu. 

Kurir je jučer objavio tekst u kojem neslužbeno doznaju što je sve ženska osoba, u čijem se stanu Vidoje zatekao u trenutku smrti, ispričala policiji. Prema njihovim saznanjima policiji je rekla kako je njezino i Vidojevo poznanstvo trajalo oko godinu dana i, navodno je rekla kako su tu večer imali i spolni odnos.

VEZANI ČLANCI

- Ta djevojka ispitana je na licu mjesta. Rekla je da je po zanimanju fizioterapeut i da Vidoja poznaje oko godinu dana. Navela je da je on u braku s Nikolinom Pišek. Ispričala je da je Vidoje kod nje u stan došao dan ranije, oko 21.30 sati i da joj je donio haljinu za rođendan - ispričao je Kuriru izvor što je sve nakon Vidojeve smrti policiji ispričala njegova prijateljica.  Izvor dalje prenosi:

- Policajcima je ispričala da je Vidoje popio jednu čašu votke nakon čega su imali spolni odnos. Poslije toga je zaspao. U nekom trenutku, kako je ispričala, on je prestao hrkati, što do tada nije bio slučaj i njoj je to postalo sumnjivo. Prišla mu je kako bi provjerila diše li, ali je ustanovila da on ne daje znake života. Tada je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Prema saznanjima Kurira djevojka u čijem stanu se Vidoje zatekao je kasnije pozvala Vidojevu mamu, a uskoro je k njoj stigao i njegova otac Miša Grof koji je također policiji izjavu dao odmah nakon što su stigli na mjesto događaja. On je rekao kako nije bio upoznat s tim da mu sin ima zdravstvenih problema i nije znao od čega je tako iznenada preminuo.  Obdukcijom je utvrđeno da je Vidoje preminuo zbog upale srčanog mišića, koja je zasigurno bila virusnog porijekla, a kemijsko-toksikološki nalaz je pokazao kako je Vidoje u trenutku smrti imao 2,83 promila alkohola u krvi.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji strah od prelaska hrvatske granice'

 

Komentara 4

SA
SamoIstinaaa
00:20 23.06.2023.

pa s obzirom da se ti s njim nisi spetljala zbog seksipila , lako je za pretpostavit da si mu dala rijetko ili cak nikako , te je on morao potraziti druge nacine da zadovolji zivotinjske instinkte.

DU
Deleted user
18:00 22.06.2023.

Pa ako je djevojka ostala sama, mozda treba psiholosku pomoc! Evo ja cu se zrtvovati,

DQ
Dq
12:08 22.06.2023.

Viagra i alkohol ,dobitna kombinacija . Vjerojatno je to razlog da se prostitutke plaća avansno. Niko. Pi. se dodatno sramotiti svakom izjavom , ali , ako njoj nije neugodno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije