Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska seks - bomba

Sjećate se nje iz 'Večere za 5 na selu'? Atraktivna Irena bavi se pjevanjem, a ima i novu pjesmu

Zagreb: Iris Kopsa predstavila je spot za novu pjesmu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
22.06.2023.
u 11:25

Proslavila se s pjesmom 'Krao, krao' u čijem se spotu pojavljuje u provokativnom izdanju, a sada je predstavila i novu pjesmu 'Astronaut'

Iz sezone u sezonu kroz najpopularniju zabavnu kulinarsku emisiju prošli su različiti kandidati iz svih dijelova Hrvatske, a među njima se često pronađe i poneko poznato ime. Tako je prošle godine u "Večeri za 5 na selu" kuhala i Irena Kopsa, pjevačica iz Zagreba poznatija pod umjetničkim imenom Iris Kopsa.

Proslavila se s pjesmom 'Krao, krao' u čijem se spotu pojavljuje u provokativnom izdanju, a sada je predstavila i novu pjesmu 'Astronaut'. Na promociji pjesme privukla je i neke poznate osobe poput glazbenice Belinde Bedeković, legendarnog menadžera Zorana Škugora i Nevena Ciganovića.

21.06.2023., Admiral Grand Casino, Zagreb - Nova uzdanica Borisa Djurdjevica i Faye - Iris Kopsa predstavila spot i singl Astronaut. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Na promociji pjesme Iris se pojavila u kreaciji Juraja Zigmana, prozirnoj crnoj haljini kojom je otkrila duboki dekolte, a uparila ju je s  otvorenim bijelim štiklama.

"Pjevanje je moja strast i sada sam se tek ohrabrila nešto konkretno napraviti. Ovaj put surađivala sam s provjerenim hrvatskim znalcima Fayom i Borisom Đurđevićem. Vjerujem u ono što radim i znam da će se moja priča još više zakotrljati", rekla je Iris Kopsa.

Iris nakon ljeta planira objaviti treći singl, a voljela bi snimiti i prvi album.

Osim Cigija, na promociji se pojavio bivši estradni menadžer Zoran Škugor, a Iris je uz supruga Branimira, brata Marija, koji se također natjecao u Masterchefu, došla podržati i Belinda Bedeković. "Najbrži prst na klavijaturama", kako su je mediji nazvali, proslavila je suradnja sa Sachom Baronom Cohenom 2006. u filmu Borat, no u posljednje vrijeme rijetko se pojavljivala u javnosti. Ali to ne znači da ju je jedan od najpoznatijih britanskih komičara zaboravio.

"Čuli smo se prije šest mjeseci, zvao me da dođem u Los Angeles kako bi ponovno surađivali, no nažalost nisam mogla otići u tom trenutku jer sam imala dogovoren nastup", kaže Belinda, koja je došla u pratnji samozatajnog prijatelja Nevena.

Iris se bavi pjevanjem od 15 godine, svoj je talent otkrila u školi pjevanja. Odlučila je potom otići u Beograd, odakle je htjela započeti svoju regionalnu glazbenu karijeru. Tamo je snimila i svoj prvi profesionalni spot za pjesmu 'Krao, krao'. Atraktivnu Iris u srpskim medijima često nazivaju 'hrvatskom seks-bombom' koja će tek osvojiti regiju svojim talentom.  

VEZANI ČLANCI

Ova 41-godišnja pjevačica inače živi u Zagrebu, majka je šestero djece te smatra kako je sada trenutak da se malo više posveti sebi i svojoj karijeri. „Došlo je vrijeme da radim ono što najviše volim i što me ispunjava, a to je pjevanje“, istaknula je jednom prilikom Iris.

"Kao pjevačici bitan mi je styling, zato pomno biram stiliste. Ali nije uvijek sve u skupim odjevnim kombinacijama, ponekad se može odlično izgledati s odjećom iz niskobudžetnih trgovina ako imate smisla za modu", rekla je jednom prilikom za 24 sata. 

Uz pjevanje, Iris obožava kuhati pa se tako odlučila okušati u 'Večeri za 5 na selu', a prijavila se i zbog novog iskustva, druženja te kako bi svoj rad prezentirala gostima i široj publici. Najviše voli talijansku kuhinju i riblje specijalitete pa su se takvi recepti pronašli  i na njezinoj večeri. 

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije