Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TAJNOSTI

Glumica Anđelka Prpić udala se za najboljeg prijatelja bivšeg supruga, u svibnju su dobili kćer

Beograd: Trudna Anđelka Prpić izmjenjivala nježnosti s novim partnerom
Foto: Antonio Ahel
1/7
09.09.2023.
u 13:16

- Anđelka nije htjela veliku svadbu, željela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze s Markom pisali o njima dvoje. Zbog toga je odlučila sve to raditi u tajnosti. Niko nije objavljivao fotografije i snimke na društvenim mrežama, a ni ona se nije oglašavala, kazao je izvor

Glumica Anđelka Prpić (38) jučer se udala za svog odabranika Marka Žugića s kojim je u svibnju dobila kćer Čarnu. Vjenčanje je održano u tajnosti, samo su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji koji su prisustvovali ceremoniji znali da će izreći sudbonosno "da", piše Kurir. 

- Anđelka nije htjela veliku svadbu, željela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze s Markom pisali o njima dvoje. Zbog toga je odlučila sve to raditi u tajnosti. Niko nije objavljivao fotografije i snimke na društvenim mrežama, a ni ona se nije oglašavala, kazao je izvor i dodao da su mladenci organizirali svečani ručak u jednom restoranu, a čak ni mnoge njene kolege ne znaju da je postala udata žena.

Kako je izvor rekao za Blic, gosti su ručali u lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske tržnice, a koji je nešto između 'street fooda' i restorana. Lokal je postao prepoznatljiv po svome vrtu, gdje gosti mogu uživati u domaćem kruhu i mesu. Kako navode, u petak je restoran bio posebno ukrašen lampicama i bijelim stolnjacima, a sve povodom glumičine svadbe.

 

 

Je li Anđelka uzela prezime sadašnjeg supruga ili ga je zadržala od prvog, još uvijek nije poznato.

Glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", ima sina iz prijašnjeg braka s nekadašnjim najboljim prijateljem njezinog novog odabranika, bivšim suprugom Darijem Prpićem. Dario i Anđelka sina Jakšu dobili su prije 11 godina. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače,  Anđelka je s bivšim suprugom u braku provela devet godina, a razveli su se prije dvije godine. Šuškanja o tome da je Anđelka pronašla novu ljubav započela su koncem 2022. godine, a prva zajednička fotografija glumce i njezinog novog odabranika objavljena je sredinom siječnja na Instagramu. Fotografiju je objavila Anđelkina kolegica, naša glumica Tihana Lazović, a riječ je o fotografiji nastaloj tijekom rođendanskog slavlja jedne zajedničke prijateljice. 

O novoj vezi i prinovi glumica nije dala još nijednu izjavu za medije, ali je prije dvije godine nakon što se rastala od supruga rekla kako su i dalje u prijateljskim odnosima, a takve odnose je zadržala i s ostatkom njegove obitelji. 

- Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on s mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvijek - rekla je Anđelka u jednom od intervjua koje je dala nakon razvoda. Kada se saznalo da se razvode za medije u Srbiji njima bliski ljudi su izjavili kako je u njihovoj vezi jednostavno došlo do zasićenja.

- Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem - izjavili su njihovi bliski prijatelji. 

VIDEO: Pas Sergeja Trifunovića bez uzice na plaži u Rovinju 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:18 09.09.2023.

sada ce jednorupici imati pravu pricu

Avatar Moodleen
Moodleen
18:21 09.09.2023.

A jel imala nove opanke na "venčanju"?

DC
DC
15:49 09.09.2023.

Nadam se da ‘najbolji prijatelj’ nema prijatelje inace nece ni on dugo trajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije